43 300 000 Ft
227,9 E Ft/m2
43,3 M Ft
227,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Polgári eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteres

190  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
450 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Polgáron a Petőfi utcában eladó egy 450 nm telekterületen fekvő, 190 nm alapterületű családiház, nagyon jó környezetben, kedves, megbízható szomszédokkal.
Az ingatlan közel a város központi részéhez, de mégis nyugodt utcában helyezkedik el, pár perc séta vagy kerékpározás a postától, önkormányzattól, üzletektől, piactól, cukrászdától, iskoláktól, óvodáktól, gyógyszertáraktól, banktól és az autóbusz állomástól.
Az ingatlan eltoltszintes, mindenhol műanyag nyílászárókkal, melyek szúnyoghálókkal vannak ellátva.
A földszinten található a garázs, elektromosan működtetett garázskapuval, előtte egy fedett kocsibeállóval. Ezen a szinten van a kamra, a pince/tároló egy vegyes tüzelésű kazánnal és egy Hajdú villanybojlerrel. A garázsból is feljuthatunk a házba.
Itt található egy előszoba, mosókonyha/WC (beépített bútorral együtt), étkező, konyha (szintén beépített konyhabútorral együtt) és burkolt, fedett terasz. Innen vezet fel a lépcső a következő szintre, ahol a hálószoba, fürdőszoba/WC és egy nagy nappali van szép kilátással. Egy újabb szinten az előtér, 2 db szépen kialakított padlásszoba, valamint burkolt, nyitott erkély áll rendelkezésre. Feljebb eljuthatunk a padláshoz.
A lakáshoz tartozik 2 db klíma, mely kellemes hőmérsékletet kínál a nyári időszakban.
A gondozott kertben gyümölcsfák, szőlő, virágok vannak ahol fúrt kút biztosítja a növények öntözését, valamint egy 14 nm-es zárt tároló is található fa tüzelőanyagnak és kertiszerszámoknak.
Ideális helyszín kerti főzések, grillezések, családi és baráti összejövetelekhez, valamint kiváló megoldás kutyatartóknak a zárt udvar miatt.
A bútorok és egyéb berendezések igény esetén alku tárgyát képezhetik.

hirdetés
© 2018