16 500 000 Ft
139,8 E Ft/m2
16,5 M Ft
139,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Pitvaros családi ház eladó, 4 szobás

118  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
1130 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Csongrád-Csanád vármegye, Pitvaros, Mezőhegyesi út 12. szám alatt található ingatlan eladó. A telek 1130 nm, a rajta lévő ingatlan 118 négyzetméteres 2 szintes 1985.-ben épült, B30-as tégla családi ház. Az épületben található a földszinten 2 db egész szoba, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, külön WC, és egy kazánhelyiség. Az emeleti tetőtér részen 2 szoba, gardrob, tároló és kétoldali padlástér. A tető fóliázva, és Bió üveggyapot szigeteléssel ellátva. A ház teljesen összeközművesített. Az épület nyílászárói korszerű, hőszigetelt műanyag, valamint hőszigetelt űvegezésű fa nyílászárók, szúnyoghálóval és redőnnyel szerelve. Elektromos rendszer, vízrendszer, szennyvíz elvezető rendszer jó állapotú, folyamatosan karbantartott, elektromos hálózat egy része felújítva, szakaszolva kismegszakítóval és free relével ellátva. Az ingatlan fűtése központifűtés lapradiátorokkal, új gáz cirkó kazánnal, illetve lehetőség van vegyes tüzelési kazánról való fűtésre is. Az udvar rendezett szépen karbantartott, melléképületek, garázs, fedett tároló, fatároló, és veteményeskert található.
Az ingatlan Mezőhegyes felőli részen található, nem messze a Mezőhegyesi Ménesbirtoktól, Nóniusz Hoteltől, ahova akár kerékpárral is el lehet jutni. Az autópálya felhajtó, a román határ 12 km-re található, nem messze a Tótkomlósi Rózsa, illetve a Makói hagymatikum gyógyfürdő.
A településen, megtalálható, orvosi, fogorvosi rendelő (panoráma röntgennel), óvoda, iskola, posta, és több bevásárlási lehetőség is.

Megvásárolható, banki hitel, falusi CSOK, valamint CSOK+ felhasználásával is.

hirdetés
© 2018