26 900 000 Ft
340,5 E Ft/m2
26,9 M Ft
340,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Pécsvárad, 2 szobás

79  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
3358 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy páratlanul bájos, tágas 2 szintes családi ház, mely Pécsváradon található, a Dombay tó festői környezetében. A nyugodt környezetben elhelyezkedő ingatlan különlegessége, hogy egy 3 358 négyzetméteres, gyümölcsfákkal teli, művelési ágból kivett zártkerti területen fekszik, komplett közművesítéssel.
Ez a családi ház tökéletes választás azok számára, akik a természetközeli, nyugodt környezetet keresik, anélkül, hogy a városi kényelemről le kellene mondatniuk. Fedezze fel ezt az egyedi ingatlant, amely tökéletes otthona lehet Önnek és családjának. Forduljon hozzánk bizalommal további információkért és a megtekintésért.

A különlegességek közé tartozik egy autentikus borospince is, ami ideális helyet biztosít a borkedvelők számára saját válogatásuk tárolásához. A zártkerti ingatlan a saját gyümölcsöskertjével nemcsak önellátásra ad lehetőséget, hanem a természet közelségének élvezetét is garantálja.

A családi ház két különálló szintje tökéletesen alkalmas családok részére is, akik nem szeretnének lemondani a kényelemről és a privát szféráról. A hangulatos grillező pedig remek helyszínül szolgál az otthoni pihenéshez, családi összejövetelekhez vagy baráti társalgáshoz a szabadban.

Az otthon melegét gázkonvektor és kályha biztosítja, így a téli hónapokban is kényelmes hőmérsékletű a belső tér. Az épület magas minőségi tégla szerkezetével nemcsak tartós és időtálló, hanem a hőszigetelés szempontjából is előnyös választást jelent a leendő tulajdonosok számára.
Keressen bizalommal a hét minden napján, 07-21 óráig!

hirdetés
© 2018