110 000 000 Ft
550 E Ft/m2
110 M Ft
550 E Ft/m2

Eladó családi ház
Pécs családi ház eladó, Jakabhegyi út, 5 szobás

200  m2 alapterület
5 szoba
Felújított állapotú
3042 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Pécs egyik legkedveltebb városrészében, az Ürögben eladó egy kiváló állapotban lévő, 200 nm alapterületű, 5 szobás, 2 fürdőszobás, tágas nappalival és amerikai konyhával rendelkező, zöldövezeti, panorámás családi ház. Az ingatlanhoz tartozik egy 3042 nm-es telek, melyen található egy 30 nm-es terasz , továbbá egy kétállásos garázs, kerti tároló, pince és kert.
Az ingatlan 2016-ban felújításon esett át, melyek során:
- Műanyag nyílászárók, szúnyoghálóval, redőnnyel kerültek beépítésre
- Víz és áramhálózat megújult (3x25A + H -Tarifa)
- Új burkolatok, szaniterek kerültek beépítésre
- Új igényes, egyedileg tervezett konyhabútor
2021-ben a házat 10cm-es szigeteléssel látták el, és új Tondach Tetőt kapott a ház, 4Kwh Napelem rendszerrel (Szaldó elszámolás). A tetőtér betonfödémes, kőzetgyapottal szigetelt, igény esetén könnyen beépíthető.
A ház fűtését és meleg víz ellátását egy kondenzációs gázkazán biztosítja, a nappaliban pluszban egy kandalló található.

A környék csendes és biztonságos, ahol a családok nyugodtan élhetnek. Ürög egy felkapott környék, ahol a jó levegő és a természet közelsége garantált. Az ingatlan könnyen megközelíthető, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A közlekedési lehetőségek kiválóak, így a város központja is könnyen elérhető. Az ingatlanhoz tartozó panoráma pedig csak még vonzóbbá teszi azt. Ha szeretne egy kiváló állapotban lévő, családi házat vásárolni Pécs egyik legkedveltebb városrészében, akkor ez az ingatlan az Ön számára tökéletes választás. Ha kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, bátran keressen minket bizalommal.

hirdetés
© 2018