58 000 000 Ft
294,4 E Ft/m2
58 M Ft
294,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Pécs, 4+1 szobás

197  m2 alapterület
4 és fél szoba
felújítandó
938 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Pécs egyik legcsendesebb részén nagy telken álló kétszintes lakóház eladó.
Az épület felújítandó. Jelenleg egy nagy kétszintes lakást tartalmaz, amely szintenként külön bejáratú 2 db lakássá alakítható. Ezen kívül magas a padlástér beépítésével újabb lakás hozható létre.
A két szinten összesen 4 egész és 1 fél szoba, három fürdőszoba, két konyha, egy kazánház és háztartási helyiség található, melyeket egy belső előtér-lépcsőház kapcsol össze.
Az épület fűtését gázkazán és radiátorok, a használati melegvizet átfolyós gáz-vízmelegítő biztosítja.
Az alsó szinthez a nappali és a konyha előtt végigfutó terasz, a felső szinthez egy kisebb délre, és egy nagyobb nyugatra néző erkély csatlakozik. Innen az egész völgyre, de távolból a Mecsekre is gyönyörű a kilátás.
Az utca magasságában lévő felső szinten a garázsból átalakított konyha könnyen visszaalakítható garázzsá, mellette akár 3-4 autó számára is kialakítható beállóhely a telken belül. A lakóházhoz még egy kerti kamra csatlakozik, melynek a teteje az utcaszinten gépkocsi beállóként van kialakítva.
Azt alsó lakószinthez kapcsolódó nagyméretű, enyhe lejtésű, füves kertben lévő nyílt tűzrakóhelyhez egy szintén felújítandó fedett terasz kapcsolódik.
A telek gyalogosan az alsó vége felől is megközelíthető, a völgyben futó kis patak hídján keresztül.
Az ingatlan tehermentes, és akár azonnal birtokba vehető.

hirdetés
© 2018