105 000 000 Ft
729,2 E Ft/m2
105 M Ft
729,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 2+3 szobás Pécs a Bittner Alajos úton

144  m2 alapterület
2 és 3 fél szoba
Felújított állapotú
1044 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Mecseki panorámás felújított családi ház eladó Pécs közkedvelt Rigóder városrészében.
Aszfaltozott magánút vezet az utcafronttól 100 méterre beljebb található házhoz, így a közlekedés zaja nem hallható, és a privát szféra maradéktalanul élvezhető.
A ház 2004-ben épült, teljes körű belső felújítása 2021-ben történt meg, belső nyílászárói tavalyi évben lettek cserélve. A ház minden külső nyílászárója szúnyoghálós-redőnyös. A ház körben szigetelt.
Az alsó szinten tágas amerikai konyhás nappali, spájz, dolgozószoba és fürdőkádas wc-fürdőszoba található, míg a felső szinten egy tágas szoba és két fél szoba kapott helyett. Itt található még egy zuhanyzós wc-fürdőszoba.
A házhoz tartozik a 3 éves magasfényű egyedi készítésű konyhabútor minőségi Whirlpool konyhagépekkel és Bosch mosogatógéppel felszerelve.
Az ingatlan fűtéséről 5 éves kondenzációs gázkazán gondoskodik, de lehetőség van vegyestüzeléssel is fűteni a hidegebb téli napokon, ehhez motoros redőnnyel felszerelt fatároló áll rendelkezésre az udvarban.
A meleg ellen a mind két szinten elhelyezett Samsung inverteres hűtő-fűtő klímákkal lehet védekezni.
A ház alagsorában egy 70 m2-es szuterén található, melyben egy gépjármű is elhelyezhető, de tárolás szempontjából is ideális a nagy tér. Innen közelíthető meg egy borospince is. A szuterénbe a lakásból lépcsőn keresztül, vagy az udvarról közvetlenül is lejuthatunk egy motoros Hörmann kapun keresztül.
Az 1005 m2-es sík, parkosított udvaron termő gyümölcsfák és füvesített kert található, illetve egy külön melléképület mely szintén tárolásra alkalmas.
Az udvar egy része térkövezett, aszfaltozott így több gépjármű parkolására is alkalmas, a hátsó kert azonban lehetőséget nyújt grillezésre, szabadidős tevékenységekre is.
Pécs belvárosa a kovácsolt vas kapu bejárattól 5 méterre induló helyi busszal 10 perc alatt elérhető, a közelben kisbolt, nagyobb élelmiszer áruház, iskola, óvoda található.

hirdetés
© 2018