71 800 000 Ft
983,6 E Ft/m2
71,8 M Ft
983,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Pécsi családi ház eladó az Árnyas úton, 73 négyzetméteres

73  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
337 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Pécs- 2 szintes ház Kertvárosban eladó!

Pécsen az Árnyas úton eladó belső két szintes, nappali és 2 hálószobás, sorház jellegű családi ház. Az ingatlan az Árnyas lakópark és a Honvéd kórház közti utcában található. Rendkívül kedvező, népszerű területe ez a” régi” Kertvárosnak. Az alsó szinten étkező-konyha, egy tágas, nagy nappali és wc található. A nappaliból kijárat van a fedett teraszhoz és a kerthez. Akár itt fogyaszthatja el a reggeli kávéját! Az emeleti részre belső lépcső vezet, A szobákat és a fürdőszobát galériáról tudjuk megközelíteni. A szobák parkettásak a többi helyiség járólapos. Fűtése gáz konvektoros, meleg vizet villany boyler adja. A ház mellett garázs, az udvarban kis tároló található.
A belső kert kellemes kikapcsolódás helye lehet.

Az elmúlt pár évben a ház tetőszerkezete felújításra került, a homlokzat is új szint és szigetelést kapott. A belső villany- és vízvezetékeket is cserélték, és a szennyvíz vezetéket. Most még vissza van a belső festés – de lehet, hogy ezt már az új tulajdonos végezteti el?
A ház rendkívül jó helyen van, közelben több szupermarket található,a belváros tömegközlekedéssel és kocsival is gyorsan megközelíthető.

Jöjjön nézze meg, lehet, hogy ez a ház lesz az álmai otthona!

hirdetés
© 2018