79 500 000 Ft
446,6 E Ft/m2
79,5 M Ft
446,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Pécel családi ház eladó, 3+1 szobás

178  m2 alapterület
3 és fél szoba
állapotú
656 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Pécelen a Rákóczi úton eladó egy kétgenerációs, dupla komfortos családi ház 90%-os készültséggel.
Az épület 140nm lakótérrel rendelkezik, mindkét szinten nappalival, szobával, konyhával, fürdőszobával és külön wc-vel került kialakításra. Az alsó szinten az épület végében egy 15nm-es garázs van, egy autó tárolására alkalmas, a tetőtérhez pedig egy 24nm-es erkély tartozik, mely a pihenést szolgálja és a belső udvar fele néz.
A ház 38cm-as porotherm téglából épült, terv szerint még 20cm vastag nikecell hőszigetelés kerülne majd rá. Fűtése klímákkal lesz megoldva, melyhez a jelenlegi tulajdonos már megigényelte a H-tarifás szolgáltatást.
Az épület prémium minőségben készült, 3 rétegű műanyag nyílászárók lettek beépítve, már a villanyvezetékek is be lettek húzva, rá van kötve a csatornára, víz kiállások is meg vannak. A burkolás, glettelés-festés vár az új tulajdonosra, illetve a klímák, szaniterek felszerelése. Kívülről pedig a hőszigetelés és a színezés munkája van hátra.
A telek 656nm méretű, ásott kút is van rajta.
Az ingatlan jó elhelyezkedésű, a vasútállomás séta távolságra van, ahonnan 20 perc alatt a Keleti Pályaudvaron lehetünk vonattal vagy akár kék busszal az Örsön. De a városközpont, iskolák, óvodák, boltok is a közelben vannak, valamint az új M0-hoz kialakított körforgalmas felhajtó, ami kikerüli a várost, innen csak 1 perc autóval.
A ház magántulajdonban van, jogilag használt ingatlannak minősül, 1/1 tulajdonban van, tehermentes!
Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom hívását!

hirdetés
© 2018