119 900 000 Ft
297,5 E Ft/m2
119,9 M Ft
297,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Parád, 403 négyzetméteres

403  m2 alapterület
8 szoba
állapotú
1500 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Nagy családi házat keres? Vagy két generáció számára keres otthont? Esetleg vendégházat alakítana ki? Szereti a friss levegőt, a biztonságot? Akkor erre lesz szüksége!

A Mátra északi lábainál, Parád egyik legszebb részén eladóvá vált egy rengeteg lehetőséget magában rejtő családi ház. Parád egy szerethető hely, ahol lehet igazán nyugodtan, biztonságban élni.

A település egy csendes mellékutcájában, hegyvidéki hangulatú helyen egy 1500 nm-es telken várja új tulajdonosát egy azonnal költözhető több, mint 400 nm-es ingatlan.

Az utcáról 3 autó fogadására alkalmas fedett kocsibeálló található, amelyet egy garázs tesz teljessé. A lakóház két külön bejáratú több szintes lakrészből áll, amelyet egy télikert kapcsol össze. A kisebb épületrész szuterénből, földszintből és tetőtérből áll. Itt a három szinten minden igényesen felújított, teljes összhangban van. A fa és hideg burkolatok harmóniája jellemzi. Ez a rész két bejárattal is rendelkezik. Az utcafrontról a földszintre léphetünk be, ahol egy előtér, egy szoba és a lépcsőház fogad, minden ajtóval elválasztva.

A szuterén szintre a kert felől is be lehet jutni. Itt a kazánházon keresztül, vagy közvetlen a kertből jutunk a lakrészbe, ahol szoba, nappali, fürdőszoba, konyha, étkező vár. Minden berendezett, minden igényt kielégítően felszerelt. A kazánház másik oldalán a több részből álló pince már a másik épület alatti terület.

A kisebb házrész tetőterében 2 szoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A lambériás szobákból közös erkélyre lehet kilépni, a nyugodt pihenés garantált itt. A lépcsőház is fával burkolt, igényes kialakítású, ajtókkal zárható.

A másik épületrészbe az utca felől egy előtéren át egy gyönyörű cserépkályhával rendelkező amerikai konyhás nappaliba érkezünk. A hatalmas konyhapult minden igényt kielégítően felszerelt, praktikus kialakítású. A mellette lévő szoba gyönyörű üvegezett fa harmonikaajtóval elkülöníthető. Innen a télikertbe üvegezett tolóajtón jutunk ki. A faburkolatok dominálnak ebben az egyedi kialakítású helységben. Az ablakok szúnyoghálóval rendelkeznek. A két ház ezen a helyen kapcsolódik össze egy ajtó segítségével. Ezen a szinten fürdőszoba és mosókonyha teszi teljessé az életet. A lépcsőn keresztül a tetőteret érjük el. Itt a három szoba különböző kialakítású, eltérő hangulatú. A nagyobból egy gardrób rész lett leválasztva a kényelem kedvéért. 

A ház mögötti telek gondozott, rendezett. A több filagória, kerti sütögető biztosítja a kinti kikapcsolódást akár közösen több főnek, akár külön-külön is. A szomszédok szinte észrevétlenek a fákkal, tujákkal körbekerítettségnek köszönhetően.

A természet közelsége, a nyugalom teszi különlegessé ezt az ingatlant.

A négy bejárat, a két különálló épületrész, a több szint alkalmassá teszi akár apartmanház kialakítását is, ha egy vállalkozó szellemű új tulajdonos veszi birtokba. A környék kedvelt turista célpont a túraútvonalak, a hegyek közelsége miatt.

Ne késlekedjen, keressen elérhetőségeimen még ma, nehogy más szeressen bele előbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

hirdetés
© 2018