8 500 000 Ft
123,2 E Ft/m2
8,5 M Ft
123,2 E Ft/m2
+36 70 904 5517
Referens Célpont Ingatlan- és Hiteliroda

Eladó családi ház
Eladó családi ház Pápateszér, 2 szobás

69  m2 alapterület
2 szoba
felújítandó
1412 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant


KIEMELT ÁRCSÖKKENÉS


Pápateszéren eladó egy 69 m2-es jó állapotú ház 1412 m2 telekkel


Pápateszér Pápától 19 km-re, Győrtől nagyjából 25 km-re fekszik. Mindkét irányban jó közlekedéssel, a 83-as gyorsforgalmi út miatt mindkét nagyobb város hasonló utazó időre van a községtől. Távolsági buszközlekedése kiváló. Pápateszér fejlődő falu, folyamatosan fejlődik az infrastruktúra. A közelmúltban készült el új Egészségközpont, ami orvosi rendelő, gyógyszertár, védőnői szolgálat funkciókat látja el. Általános iskola és óvoda is működik a községben. Ezen kívül kisboltok, posta, termelői piac, építőipari kereskedések, szolgálató vállalkozások működnek. Munkalehetőségek mind helyben, mind a közelben is vannak.


Ebben a fejlődő községben vált eladóvá, ez a csendes utcában található jó állapotú 69 mm2-es családi ház 1412 m2-es telken. Az ingatlan vegyes falazatú, többnyire téglaépület. A házban sem vizesedés sem repedések nem láthatók, szerkezetileg is jó állapotú ingatlan. Helyiségelosztása: előtér, abból nyílik egy kamra, központi társalgó, ami jelenleg étkezőként funkciónál, 1 egész és egy félszoba, konyha, és fürdőkádas fürdőszoba wc-vel. Fűtését a központi részen lévő kandalló, melegvíz ellátását villanybojler szolgáltatja. Vezetékes gáz lehetőség az utcáról való bekötése lehetséges. A szobák szőnyegpadlóval, a többi helyiség járólappal burkoltak. Az udvaron lévő tárolóban kémény és egy nyílt éges térű kemence / tűztér is található, a kis épület régen nyári konyhának használták, mellette lévő füstölő fa építmény is a korábbi állattartásra utalhat.


Ha felkeltette érdeklődését ez a vidéki, kitűnő ár- értékű ingatlan keressen bizalommal. Az iroda eladói és vevői oldalon is segíti az ügyletet, esetleges hitelügyintézésben tanácsadásban, jogi háttérben.


Az ingatlan ára: 8.900.000.-ft


+36709045517

hirdetés
© 2018