129 000 000 Ft
273,9 E Ft/m2
129 M Ft
273,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Pápa 10 szobás családi ház eladó

471  m2 alapterület
10 szoba
Újszerű állapotú
2530 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

**ELADÓ** Pápa felsővárosi részén, egy **KIVÁLÓ STATIKAI ÁLLAPOTÚ** lakóházzal egybe épült gazdasági épület és dupla garázs! Vízesedésnek nyoma sincs, mindenhol **SZÁRAZ** és jó állapotú téglából épült falakkal találkozhatunk.

A lakóépület és az extra épületrész a **1996-os NAGY FELÚJÍTÁS** során kapta mai arcát, ekkor került kialakításra szintén a víz-, villany- és fűtésrendszer. Mindkét épületrész külön is **GÁZCIKÓ** rendszerrel fűthető, radiátoros hőleadókkal.

A nyílászárók cseréjekor a műanyagot részesítették előnyben mindkét épület esetén, kivéve a tetőtéri ablakokat melyek fa, de **HŐSZIGETELTEK**.

Az épület **KÜLSŐ SZIGETELT**, tehát korszerű és alacsony fenntartási költségekre számíthat.

Az ingatlan teljes területe **2530m2**.

**TÁGAS** és **VILÁGOS** helyiségekből áll a lakóépület: két nagy szoba, nappali, konyha, fürdő és WC, a szobák pedig laminált parkettával burkoltak.

Az extra épületegyed rész tornateremként funkcionál, DE RENGETEG LEHETŐSÉG rejtőzik benne, legyen szó akár otthonról, akár vállalkozásról.

A telek része még egy **KÉT AUTÓS GARÁZS** és egy **FÚRT KÚT**.

Ez az INGATLAN KIVÁLÓ VÁLASZTÁS VÁLLALKOZÁS indítására, amennyiben otthonát szeretné egyesíteni munkahelyével! Vagy ha ön tánc- vagy jógastúdiót, rendelőt, edzőtermet, irodát szeretne kialakítani, megkerülhetetlen ajánlat az Ön számára!

Keressen bizalommal, amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az **EXTRA LEHETŐSÉGEKET** rejtő, **NAGYMÉRETŰ** és **SZÉLESKÖRŰEN HASZNÁLHATÓ** ingatlan!

hirdetés
© 2018