99 000 000 Ft
523,8 E Ft/m2
99 M Ft
523,8 E Ft/m2
+36 30 224 8091
Referens Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

Eladó családi ház
Eladó családi ház Pápa, 5 szobás

189  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
949 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Pápa közkedvelt, új építésű város részén 189 m2-es, 2002 évben épült 2 szintes családi ház eladó. A telek mérete melyen elhelyezkedik 949 m2.

Az ingatlanba belépve az előszobából balra egy hálószoba található, majd a tágas, világos nappaliba érünk. A nappali konyhával egy légtérben. A konyha a közelmúltban lett újjáépítve, nagyon kényelmesen használható, praktikus, beépített gépekkel felszerelve. Konyhából a 12 m2-es teraszra tudunk kilépni. Részben fedett terasz nagyon jól használható külső élettér amely, a fekvésének köszönhetően reggeltől kora estig napfényes.

Nappaliból jobbra egy kis közlekedőn keresztül közelíthető meg a másik hálószoba, mely jelenleg gyerekszobaként funkciónál, a fürdő, és WC. A fürdőben sarok kád és dupla mosdószekrény áll.
A kényelmes, fa lépcsőn jutunk a felső szintre, ahol jelenleg egy 30 m2-es nagy szoba, 1 háló szoba, fürdő WC-vel található. Lehetőség van egy vagy két szobával történő bővítésre, mert a tetőtér egy része még nem került beépítésre. A felső fürdőben zuhanykabin, mosdó és WC kapott helyett.

Az ingatlan fűtése gázcirkó kazánnal. A nappaliban vízteres kandalló teszi hangulatosabbá a téli estéket, alsó - felső szinten hűtő-fűtő klíma egészíti ki alternatívként a fűtést.

Gépjármű tárolására utcáról nyíló 1 állású 23,43 m2-es garázs szolgál.

A ház és az udvar között végig térkövezett. Az udvar minden oldalról körbekerített, parkosított.
Az udvaron egy tégla falazatú tároló szolgál a kerti szerszámok tárolására. Az udvar rendezett , kíválóan alkalmas kerti partik rendezésére.

Tökéletes választás családi fészek megteremtéséhez, De befektetésnek is alkalmas, hiszen a városrész NATO bérlők kedvelt környezete.

Irodánk hitel, CSOK ügyintézésben INGYENES segítséget nyújt, több éves hitelezési gyakorlattal, egyedi kamatkedvezményekkel.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem keressen a telefonszámon.
Máté Henriette
Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

hirdetés
© 2018