41 900 000 Ft
476,1 E Ft/m2
41,9 M Ft
476,1 E Ft/m2
+36 70 904 5517
Referens Célpont Ingatlan- és Hiteliroda

Eladó családi ház
Pápa 2 szobás családi ház eladó

88  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
428 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Pápán, a Tókert elején 88 m2-es ház 428 m2 telken eladó
Pápán az egyik legkeresettebb utcában a Második utcában, annak is a Bakonyér felöli zsákutca részében vált eladóvá ez a 1970-ben a család által épített dél- nyugati fekvésű családi ház. Az ingatlan legnagyobb értékét az elhelyezkedése adja. Nagyon sok család kimondottan ebben az utcában keres eladó ingatlant!
Most itt a lehetőség, és nem utolsó sorban a lassan életbe lévő „kádár kocka” házakra igényelhető támogatás is megkönnyítheti az ingatlan felújítását.
Az eladó ingatlan helyiségelosztása: lépcsőház, nagy hall, utcafrontra 2 nagyszoba, konyha étkezővel, fürdőszoba wc-vel és kamra. A ház az építése óta állagmegóvó munkákon kívűl nagyobb felújítások nem történtek, de pedáns tulajdonosa szépen karbantartott otthona jó állapotú, statikailag hibátlan, de kétség kívűl modernizálást igénylő. Az ingatlan melegvíz ellátását villanybojler, fűtése több lehetőséggel is megoldott. A ház harmada alápincézett, száraz beton aljzattal rendelkezik, ahogy a födém része is betongerendás. Itt a mai napig működő vegyestüzelésű kazán, a házban első generációs gázkazán, ami ugyancsak hibátlanul működik, és a nagyobbik szobában egy cserépkályha is lehetőséget kínál a ház melegének előállítására. A szobák tölgyfa ragasztott parketta, a többi helyiség mázas lap burkolatú. A ház födémszerkezete kitűnő, betongerendás, cserépfedése is korához képest is nagyon jó állapotú. A telek teljesen zártan körbekerített, kiváló fekvésű, szélvédett, hangulatos, napos udvarral. Különálló garázs aláaknázott. Zsákutca lévén nagyon csendes, a Bakonyér patak csordogálását és a madarak énekét lehet hallani.
Ha Pápa Tókertjének városközeli részén, értékálló helyen, zsákutcában, csendes környéken, de mégis a városközponthoz közel szeretne egy szerkezetileg jó házat, amit saját igénye és ízlése szerint felújítana, ebben az ingatlanban ezt megtalálhatja.
Az ingatlan irányára: 41.900.000.-ft
+36709045517
Sándor Veronika

hirdetés
© 2018