65 900 000 Ft
263,6 E Ft/m2
65,9 M Ft
263,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Pápai eladó családi ház, 7 szobás, 250 négyzetméteres

250  m2 alapterület
7 szoba
állapotú
1547 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #151056 hivatkozási számú pápai családi ház. Szeretne egy több generációnak is otthont adó, jó állapotban lévő családi házat Pápán?

Mi megtaláltuk Önnek!

A családi ház Pápa közkedvelt részén, a Tókert szélén helyezkedik el.

Az ingatlan 1574 m2 nagyságú telken fekszik, az udvar szabadidős tevékenységekre kiválóan alkalmas, részben térkövezett.

A három szintes lakóépület rengeteg lehetőséget rejt magában, akár két generáció részére is tágas otthont biztosíthat.

A földszinten jelenleg egy külön lakrész található, melyben konyha, szoba, fürdőszoba fürdőkáddal és WC-vel, valamint közlekedő és lépcsőház kapott helyet, továbbá itt található egy nagyméretű garázs és a kazánház is.

Az emeleti részen 3 tágas szoba (20, 24 és 17 m2), tágas, napfényes nappali (33 m2), konyha (6 m2), fürdőszoba sarokkáddal (7 m2), külön WC-vel és mosdóval, nagy méretű tárolóhelyiség, lépcsőház és közlekedő helyezkedik el.

A padlástérben egy nappali és egy szoba került kialakításra.

A ház állapota korának megfelelően jó állapotban van.

Az ingatlan központi fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott.

A földszinten akár vállalkozásra alkalmas terület is kialakítható, ami külön bejáraton - a lakótértől függetlenül - is megközelíthető.

A telek nagy méretéből adódóan akár több autó parkolására is lehetőséget biztosít.

Igény esetén akár állatok tartása is megoldható, mivel elhelyezésükre alkalmas helyiségek találhatók a telken.

A többfunkciósként is használható ház kiváló választás lehet összeköltözőknek, nagycsaládosoknak, vagy kisebb vállalkozást működtetőknek is.

Amennyiben a 151056. sz. pápai családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a telefonszámon

Vásárolna, de nem elég a keret? Díjmentes, bank független hitel és CSOK + ügyintézéssel is állunk rendelkezésére. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pápai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #151056Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018