33 900 000 Ft
282,5 E Ft/m2
33,9 M Ft
282,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Pápa eladó családi ház

120  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
250 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

### Kivételes Lehetőség Pápa Belvárosában! 120 m?-es, 3 Szobás Családi Ház Eladó

Eladó egy PÁRATLAN adottságokkal rendelkező 3 szobás családi ház Pápa BELVÁROSÁBAN! A történelmi város szívében található ingatlan ideális választás mindazok számára, akik szeretnének a város központjában, nyugodt környezetben élni.

A 120 m? alapterületű ház 3 tágas szobával rendelkezik: 17 m?, 19 m? és 21 m?-esek, melyek garantálják a kényelmet és a tágas életteret. A 3 MÉTERES BELMAGASSÁG további előnyt jelent, hiszen tágasabbá és világosabbá teszi az ingatlant.

Az ingatlan belső elosztása kiváló: egy kényelmes 8,8 m?-es fürdőszoba, különálló 2,7 m?-es WC, 12,6 m?-es hall, 11,5 m?-es étkező, 11,13 m?-es konyha és egy 10,34 m?-es kamra biztosítja a praktikus és kényelmes lakhatást. Az előszobában 6,5 m? áll rendelkezésre.

A házhoz tartozik egy 250 m?-es telek, amelyen egy 9 m?-es tégla építésű tároló is található. Az udvar ZÖLD TERÜLETÉN bőséges hely van a kikapcsolódáshoz, kertészkedéshez, vagy akár egy ütős szabadtéri programhoz.

Fontos megjegyezni, hogy az ingatlan TELJES FELÚJÍTÁSRA szorul, beleértve a tetőszerkezet cseréjét is. Ezzel a ház tökéletes választás azoknak, akik egy TERVEZŐI VIZUÁLBAN is gondolkodnak, hiszen kedvük szerint alakíthatják ki álomotthonukat!

A fűtés jelenleg kályhával és cserépkályhával megoldott, de IGÉNY SZERINT bevezethető a gáz is. A vízmelegítést villanybojler elégíti ki. Az udvar jelenleg fa és gyümölcsmentes, ami további lehetőségeket kínál egyéni elképzeléseinek megvalósítására.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy egyedi és saját igényeire szabott otthont teremtsen Pápa szívében! LÁTOGASSON EL mielőbb, és fedezze fel ezt a FANTASZTIKUS ingatlant!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért és egy helyszíni megtekintés időpontjának egyeztetése érdekében!

hirdetés
© 2018