69 900 000 Ft
541,9 E Ft/m2
69,9 M Ft
541,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Pacsa, 5 szobás

129  m2 alapterület
5 szoba
1306 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Pacsa kisvárosában kínálok megvételre, egy 1306 m2-es telken elhelyezkedő, kettő külön bejáratú tégla építésű családi házat.
Központhoz közeli városrészben, viszont csendes környezetben található az ingatlanegyüttes.

Ez egy nagyszerű lehetőség nagycsaládosoknak, mindenkinek, akik a családjukkal szeretnének együtt élni, vagy akik otthon szeretnének dolgozni, illetve vállalkozás elindításában gondolkodnak és azt az otthonukban szeretnék megvalósítani.

A 37 m2-es kis házban található egy tágas előszoba, egy nagyobb méretű szoba, konyha és egy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba.
Fűtése gáz-cirkó.

A 92 m2-es házban található egy előszoba-étkező-konyha, nappali, három szoba, fürdőszoba fürdőkáddal és zuhanyzóval, külön WC és a bejárati ajtó mellett egy kamra.
Az ingatlan felújítása során többségében fa nyílászárókat építettek be hőszigetelt üvegezéssel, néhány helyiségben azonban még az eredeti nyílászárók maradtak, mert nagyon jó állapotúak. A vízvezetékek és az elektromos hálózat cseréje megtörtént.
Az ingatlan fűtése gáz-cirkó.

A két ingatlant egy fedett, hangulatos, hosszú terasz köti össze, a házak között helyezkedik el a tároló-kazánház, ami közművesített.

Az udvaron található egy kút, melynek vize öntözésre alkalmas, egyéb-tároló, aknás dupla garázs, csirke ólak és egy tégla építésű szerszámos tároló.
A telken sokféle gyümölcsfa: füge, cseresznye, dió, szilva, alma, kajszibarack, valamint málnabokor és eper is megtalálható.

Nagyon jó állapotú a ház, azonnal költözhető.
Az irányár tartalmazza a teljes berendezést!

Pacsa város Zala vármegye szívében a Zalai-dombság területén fekszik.
A dimbes-dombos táj, zöld legelő, a sűrű érintetlen erdők, és az idilli környezetben elterülő pacsai tó kiváló kikapcsolódási, kirándulási lehetőségekkel kecsegtetnek az ide látogatók számára.

Közlekedési szempontból nagyon jó a település fekvése, közúton hamar elérhető Zalaegerszeg, Hévíz, Keszthely és Nagykanizsa.
A tömegközlekedés is megfelelő a városok között.
Autóbuszjáratok kötik össze Nagykanizsával, Zalaegerszeggel és Keszthellyel, továbbá a környező településekről érkező járatok egy része is ide tart.
Áthalad a településen a Szombathely–Nagykanizsa-vasútvonal. Az állomás Zalaegerszeg és Nagykanizsa felől személyvonatokat, Pécs és Szombathely irányából gyorsvonatokat is fogad.

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Irodánk teljes körű díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

hirdetés
© 2018