13 900 000 Ft
272,5 E Ft/m2
13,9 M Ft
272,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Orosztonyi családi ház eladó, 51 négyzetméteres, 3 szobás

51  m2 alapterület
3 szoba
4434 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kiemelt megbízás, kizárólag irodánk kínálatában!

Eladásra kínálom a zalai dombságban található Orosztonyban, ezt a netto 51 nm-es alapterületű, vegyesfalazatú családi házat. A 4434 nm-es, két helyrajzi számon található belterületi telek utcafronti szélessége 31 m. Későbbiekben a telek fele akár külön is értékesíthető!
A házban 3 szoba, zárt veranda, fedett terasz, innen külön bejárattal konyha-étkező került kialakításra, megőrízve a régi hangulatot. A ház folytatásaként hosszú melléképület található, melyben garázs, tároló, pince, pajta, ólak kaptak helyet. A telken egy ásott kút is van.
A ház melegéről gázkonvektor illetve fatüzelésű kályhák gondoskodnak.
Ideális választás állandó lakhatásra, álattartásra, gazdálkodásra, befektetésnek!
Falusi CSOK igénybe vehető!

Orosztony a zalai dombság területén található, erdőkkel körülvett csodálatos környezetben helyezkedik el, a Zalaszabart Kilimánnal összekötő úton, Zalakarostól 15, Kis-Balatontól 7, Hévíztől 25, Keszthely-Balatontól pedig 26 kilométerre.
Lakói szoros kapcsolatban éltek régen és mai is a természettel, ezért növénytermesztéssel, állattartással, a települést körülvevő gyönyörű erdőkben erdőműveléssel, vadászattal, valamint a történelmi múltú Pogányvári hegyen szőlőtermesztéssel, borkészítéssel, foglalkoztak; ami komoly jövedelemforrást jelentett, és jelent ma is a lakosság számára.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018