47 500 000 Ft
448,1 E Ft/m2
47,5 M Ft
448,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Örkény, 106 négyzetméteres

106  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
695 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Örkényen eladásra kínálunk egy 106 m2-es önálló családi házat! A teljes ingatlan 695 m2-es összközműves, körbekerített telken helyezkedik el. A családi ház a 80-as években épült magas beton alapon tégla falazattal. Idén 2024-ben teljeskörű felújításon esett át. Ekkor tetőfelújítás, külső és belső nyílászárók cseréi, vízvezeték csere, villany hálózat csere, új fűtésrendszer kialakítása ( radiátorok és gázkazán) teljes burkolat csere, friss festés, új fürdőszoba.
Kívülről 10 cm-es homlokzati szigetelést, 5 cm-es lábazati szigetelést, színezést, térkőből járdát, új utcafronti kerítést és terasz bővítést kapott.
Extrák: redőnyözött szúnyoghálózott ablakok, Klíma, riasztórendszer, kamera rendszer, elektromos kapu
A lakóház földszintjén előtér, közlekedő, tágas konyha étkezővel, spejz, nappali, szoba, fürdőszoba, wc került kialakításra. A tetőtérbe a közlekedőből lépcsőn keresztül jutunk fel ahol 2 külön nyíló szoba található, amelyből az egyikben loggia van.
Két bejárattal rendelkezik. A főbejárat az előtérbe vezet. A hátsó bejárat a konyhából a fedett gyönyörű teraszra nyílik.
Tehermentes, belterületi ingatlan, hitelezhető és azonnal birtokba vehető!
Alkalmas lehet bárkinek, ide csak a bútorokat kell hozni!
Keressen minket bizalommal! Ingatlan adás-vételt az elejétől a végéig segítjük ügyvéddel, hitelügyintézéssel is. Ha ingatlan eladás, akkor csak a BarbiHáz!

hirdetés
© 2018