51 900 000 Ft
273,2 E Ft/m2
51,9 M Ft
273,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Orfű családi ház eladó, 5 szobás

190  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
980 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Orfűn, a település egyik legfrekventáltabb utcájában 980 m2-es összközműves telken álló, 1970-es években 30-as téglából épült 190 m2 alapterületű, két lakószintes, öt szobás, teraszos, tehermentes családi ház épületbe integrált garázzsal, tárolóval, gondozott kerttel eladó.
A ház alsó szintjén két szoba, étkezős konyha, tusolós fürdőszoba, garázs és kamra található. A felső szinten három hálószoba, közlekedő, étkezős konyha, tusolós fürdőszoba és külön WC kapott helyett. E szintről lehet kilépni egy nyugati - déli tájolású teraszra.
A ház nyílászárói fa szerkezetűek a két lakószintet betonfödém választja el egymástól. A két szint külön-külön bejárattal is rendelkezik, de a szintek közti közlekedés belső lépcsőn megoldott. A felső szint külön megközelíthetősége és teljes felszereltsége lehetővé teszi annak üzletszerű vendéglátási tevékenységre történő használatát.
A ház fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja radiátoros hőleadással, míg kiegészítő fűtésként az egyik emeleti szobában egy kályha, illetve az alsó szinten egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. A használati melegvizet villanybojler állítja elő.
A telek további gépkocsik beállására alkalmas, az utcafronton az ehhez szükséges kapubejáró kialakításra került.
Ajánlom mindazoknak, akik előnyben részesítik a csendes, zöldövezeti életformát és egyúttal preferálják a praktikus megoldásokat és a kényelmet.
ÁR, ÉRTÉK ARÁNYBAN.
JÓ VÉTELI LEHETŐSÉG – HÍVJON !

hirdetés
© 2018