76 500 000 Ft
695,5 E Ft/m2
76,5 M Ft
695,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Őrbottyán, 4 szobás, új építésű

110  m2 alapterület
4 szoba
Új építésű
914 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy új építésű, tégla szerkezetű önálló családi ház Őrbottyánban, Pest megyében. A 4 szobás otthon modern kényelemmel és tágas terekkel várja új tulajdonosát. Gáz cirkó biztosítja otthonának melegéért.
Fedezze fel az itt rejlő lehetőségeket, és váljon ennek a csodálatos közösségnek részévé!

Őrbottyán Pest megyében, a főváros közelében található, így az ingatlan kitűnő választás lehet azok számára, akik a nyugodt környezetre vágynak, miközben Budapest dinamikus városi élete is könnyen elérhető. A település zöldövezeti jellege és szép tájai ideálissá teszik a természetkedvelők számára, akik szeretnek kirándulni és friss levegőn tölteni szabadidejüket. Az itt élők számára Őrbottyán békés menedéket nyújt a mindennapok forgatagából, miközben a környező infrastruktúra minden igényt kielégít.

Az otthon minden részlete az új tulajdonos igényeit szem előtt tartva, magas minőségben került kialakításra. A tágas nappali tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez, míg a privát területek nyugodt pihenést biztosítanak. Az ingatlan kertje kiváló lehetőség a szabadidős tevékenységekre és kerti partik megrendezésére.

Az ingatlan Őrbottyán csendes részén helyezkedik el, ahol a nyugodt és békés környezet garantált. A ház magas műszaki tartalommal és igényes megjelenéssel büszkélkedhet. A 4 szoba kiváló elrendezése maximális funkcionalitást és kényelmet nyújt jövendőbeli lakóinak.

hirdetés
© 2018