85 000 000 Ft
404,8 E Ft/m2
85 M Ft
404,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Őrbottyáni családi ház eladó, 210 négyzetméteres, 7 szobás

210  m2 alapterület
7 szoba
állapotú
1464 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Őrbottyánban! Kétgenerációs családi ház remek lehetőségekkel!

Eladásra kínálunk Őrbottyánban egy kétgeneráció együttélésére is alkalmas családi házat. Az ingatlan 1988-ban épült, és 1991-ben kapta meg a használatbavételi engedélyt. Azóta jelenlegi tulajdonosai lakják és gondosan karbantartják.

Ez a remek ház betonsáv alapra épült, ikerblokk téglából, az akkori kor követelményeinek megfelelően perlit szigeteléssel ellátva, amely kiváló energiatakarékosságot biztosít. A nyílászárók Sofa ablakok termoplán üvegezéssel vannak felszerelve, ami tovább növeli az ingatlan komfortját.

A ház belső szinteltolással rendelkezik, 6 szobát és egy hatalmas nappalit kínál, valamint 2 fürdőszobát. A konyha és étkező a 2. és 3. szinten is megtalálható, így valóban kényelmesen biztosítja kétgeneráció együttélését.

A telek 1464 nm, ahol egy kétszintes gazdasági épület is található, amelyet 2003-ban építettek. Ez az épület állattartásra, terménytárolásra alkalmas, de a felhasználásának csak a képzelet szab határt.

A környék rendezett, csendes szomszédokkal. A városban három bölcsőde, két óvoda és egy általános iskola található, ami jól mutatja, hogy mennyi fiatal költözött az elmúlt években a településre.

A ház fűtése gázkazánnal és egy vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott, így a téli hónapokban is biztosított a kellemes hőmérséklet.

Ha felkeltettem az érdeklődését, várom megtisztelő hívását!


Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

hirdetés
© 2018