46 000 000 Ft
516,9 E Ft/m2
46 M Ft
516,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Ócsa eladó családi ház

89  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
1350 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Pest vármegye egyik legkedveltebb településén Ócsán eladó egy 1350 m2-s telken lévő 2 szobás összkomfortos vegyes falazatú 89 m2-s Kádár kocka formájú, családi ház.
Az ingatlan a centrum közelében található. Minden ami fontos 5 perc kényelmes sétával elérhető. Az ingatlan fűtéséről gázkazán gondoskodik. A fűtés alternatívájaként a pincében vegyestüzelésű kazánnak is elkészítették a csővezeték hálózatot. Az ingatlan korszerűsítését a tulajdonosok már elkezdték , beleértve a nyílászárók cseréjét és a tető javítását. A további felújítás már az új tulajdonosokra vár. Az ingatlan CSOK+ felvételére is alkalmas valamint a július 1-n induló államilag támogatott energetikai korszerűsítésre . Az ingatlanhoz tartozik még több melléképület, valamint egy nagy méretű garázs is. A család kedvelt tere lehet a kert felé néző nagy méretű fedett terasz. A környék infrastruktúrája kiváló.! AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---
Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.
! Ref. szám: M281868

hirdetés
© 2018