65 000 000 Ft
286,3 E Ft/m2
65 M Ft
286,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Nyergesújfalu, 5+2 szobás

227  m2 alapterület
5 és 2 fél szoba
állapotú
830 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant



Eladó 227 nm alapterületű, 5 és 2 fél szobás, teraszos háromszintű családi ház Nyergesújfalu újházas részében összkomfortos melléképülettel!

A bejáraton belépve az előszobából jobbra nyílik egy fél szoba, szembe a bejárati ajtóval található egy zuhanyzós fürdőszoba és balra nyílik egy tágas, világos nappali melyben 22 méteres ablakok találhatóak. A földszinten kialakított padlófűtés mellett, a nappaliban elhelyezett kemence hangulatosan varázsolhat meleget az otthonába. Továbbá itt található a tágas étkező melyen keresztül a teraszra illetve a konyhába is eljutunk, melyben beépített cseresznyefából készült a konyhaszekrény.

A nappaliból falépcsőn feljutunk a galériára, amelyről balra nyílik egy zuhanyzós, sarokkádas beépített szekrényes fürdőszoba. Mellette található egy szoba. Áthaladva a galérián átjutunk egy kis folyosóra, amelyből szembe nyílik egy tágas, világos szoba és jobbra egy fél szoba.

A teraszról élvezhetjük a kilátást a nagy virágos és gyümölcsfás kertre és a szembe az összkomfortos melléképületre, amely nagy teakfaterasszal van körbevéve. A 43 nm alapterületű melléképület alsó szintjén található egy szoba egy kisebb konyhai rész illetve egy zuhanyzós fürdőszoba. Az épület tetőtérében is elhelyezkedik egy szoba.

A családi ház tetején egy napkollektor helyezkedik el. Nagy földalatti esővízgyűjtő össze van kötve a kert automata locsolóberendezésével.

A családi ház alagsorában található egy folyosó, amelyből nyílik egy szoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, egy kazánház illetve egy dupla ajtós garázs szerelőaknával. Az épület mögött kialakításra került egy féltetős dupla autóbeálló. A ház biztonságáról riasztó gondoskodik.

Az ár alku képes!

hirdetés
© 2018