19 900 000 Ft
209,5 E Ft/m2
19,9 M Ft
209,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Nemesszalók eladó családi ház

95  m2 alapterület
2 szoba
Újszerű állapotú
2164 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Nemesszalók Egyedi Bája: Tágas 95 m2-es Ház 2164 m2-es Telekkel Eladó!

Álmodozott egy békés vidéki otthonról? Ez a 1968-ban téglából épült, 95 négyzetméteres ház lehet, amit mindig is keresett. A statikailag kifogástalan állapotú ingatlan nemcsak tágas terekkel és kényelmével hívogat, hanem a Nyugat-Dunántúli régió talán legelbűvölőbb településén, Nemesszalókon található.

Amint átlép a küszöbön, azonnal otthon érzi majd magát. Két különálló, tágas szoba várja, ahol kényelmesen kialakíthat hálószobát, dolgozószobát, vagy akár vendégszobát is. Az előszoba és közlekedő teret teremt a privát és közösségi terek között. A konyhához tartozik egy kis tároló helyiség is. A fürdőszoba pedig kényelmes hely a reggeli vagy esti frissítéshez, mely zuhanyzóval rendelkezik és itt található a wc is.

A meleg vizet pedig egy villanybojler szolgálja.

Az ingatlan egy 2164 négyzetméteres telekkel büszkélkedik. A telket körbeveszi egy gondozott kerítés, amely biztosítja a magánéletet és a biztonságot. A kertben található kerti csap segít a növények öntözésében, és számos melléképület áll rendelkezésre, hogy megvalósítsa a saját kertészeti és hobbi projekteket. Telek méretéből adódóan alkalmas lehet gazdálkodásra vagy kertészkedésre egyaránt.

Az elektromos hálózat régi és alumíniumból készült, de a gázszolgáltatás az utcában elérhető, igény szerint beköttethető. Az ingatlanban található bútorzat a vételár részét képezi, így gyorsan beköltözhet és élvezheti a vidéki életet minden örömét.

Az ingatlan per-, teher-, és követelésmentes, így a vásárlás zökkenőmentesen mehet végbe. Az eredeti fa ablakok és ajtók sima üvegezéssel igazi karaktert adnak a háznak, és a jó állapotban van, hogy sokáig szolgáljanak.

Összességében az ingatlan rendezett, statikailak kifogástalan, vizesedés nem található, készen áll a költözésre. Ha szeretné élvezni a vidéki élet nyugalmát, ez a ház a megfelelő választás.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Amennyiben felkeltette ez a remek lehetőség a figyelmét keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018