37 990 000 Ft
404,1 E Ft/m2
38 M Ft
404,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Naszály, 2 szobás

94  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
1109 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Szeretne egy csendes, nyugodt helyen élni a természet közelében, de mégis Tatához közel? Ha igen, akkor tekintse meg ezt a CSALÁDI HÁZAT!

A DOT-ING Ingatlan iroda kizárólagos kínálatában ELADÓ NASZÁLYON egy 94 m2-es alapterületű, 2 szoba + nappali-konyhás, 1109 m2-es telken lévő, részben felújított, tehermentes CSALÁDI HÁZ.

Az ingatlan KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSŰ, a Rákóczi utcában található!

A TELEPÜLÉSRŐL
NASZÁLY község kb. 2500 fős település, mely Tatától 10 km-re, Tatabányától 21 km-es távolságra helyezkedik el. A településen megtalálható: az ISKOLA-tól néhány méterre BÖLCSÖDE egy helyen az ÓVODA-val, így gyermeknevelésre igazán tökéletes választás lehet! Ezenkívül orvosi rendelő, polgármesteri hivatal, faluház, élelmiszerüzlet, buszmegállók.

A CSALÁDI HÁZ FŐBB JELLEMZŐI
A 2 szoba + nappali-konyhás ingatlanunk első része kb.1960-as években kőből, téglából, stukatúr mennyezettel épült. Ezt követően 1984-ben az épület bővítésre került már tégla falazattal, vasbeton födémmel, mely ekkor nyerte el a jelenlegi 94 m2-es alapterületét. A tető fa szerkezetű, tatai cserép borítású. Szintén ekkor kapott helyet közvetlenül a házhoz csatlakozó 20 m2-es tégla falazatú garázs is. Az épület masszív statikai állapotú, tiszta, rendezett!

KÖZMŰ
Az ingatlan összközműves: víz, villany, gáz és központi csatorna rákötéssel rendelkezik. Villanyvezetékek részben cserélve lettek.

NYÍLÁSZÁRÓK
Részben műanyagok, melyek 2023-ban redőnnyel, szúnyoghálóval lettek ellátva, részben pedig eredeti beépítésű fa ablakok, a bejárati ajtó műanyag, a beltéri ajtók fa szerkezetűek.

FŰTÉS
Az épületben központi fűtési rendszer került kialakításra, mely jelenleg 3 éve cserélt gázkazánról biztosítja a ház melegét, de vegyes tüzelésű kazánról is működtethető. A kazánház az udvar felől és a házból is megközelíthető! A meleg víz-ellátás szintén újszerű villany bojlerről biztosított.

BURKOLATOK
A két szoba padozata megkímélt állapotú, eredeti parketta, a többi helyiség kerámialapokkal burkolt. A fürdőszoba és a mellékhelyiség a 80-as évek stílusát hűen tükröző metlaki burkolat.

KÜLSŐ HOMLOKZAT
A felújítás során az épület utcafronti és udvar felőli oldalfala 5 cm-es nikecell szigetelést kapott, kellemes színezéssel, esőelvezető csatornával.

TELEK
Az ingatlan egy 1109 m2-es, sík, körbekerített telken helyezkedik el, ahol egy garázs, nyári konyha, tároló, gazdálkodásra, állattartásra is alkalmas melléképületek is megtalálhatóak. Az UDVAR füvesített, karbantartott, gondozott, barátságos hangulatot áraszt. A KERTBEN kb. 30 db termő gyümölcsfa található. A locsoláshoz fúrtkút, valamint kerti csap is rendelkezésre áll.

Az INGATLAN átlagos állapotú, tiszta, rendezett, de lakható, a teljes vételár kifizetése után rövid határidővel birtokba vehető!!

Amennyiben el tudja képzelni új otthonát egy város melletti kellemes, fiatalos, fejlődő községben és egy barátságos családi házban, kérem hívjon bizalommal és nézzük meg együtt!

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, naprakész információkkal és teljes körű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást. Amennyiben a DOT-ING INGATLAN által kínált LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.

hirdetés
© 2018