9 900 000 Ft
107,6 E Ft/m2
9,9 M Ft
107,6 E Ft/m2
+36 70 424 5463
Referens Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Eladó családi ház
Nagykökényes 3 szobás családi ház eladó

92  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
600 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: NKEN/100878
Budapesttől 60 km távolságra, Heves megyében, Nagykökényes csendes utcájában három szobás felújítandó családi ház eladó. A ház hosszú, tornácos parasztház, első három helyisége vályogból épült, az összes többi bővítmény és a melléképületek pedig téglából vannak. Gázon kívül minden egyéb közmű megtalálható, Az ingatlan 10 éve lakatlan, de a tető szarufái, a gerendák és a falak jó állapotúak, egy-két helyen látható beázás (fotókon látható), amelyek javíthatóak. Az utcafronti nagyszobában láthatóaki a szép fagerendák.
Az ingatlan helyiségei: beépített tornácból két folyosó, nappali, két hálószoba, konyha-étkező, főzőfülke, fürdőszoba, kamra. A ház mögött tároló és kazánház található, ebben van a vegyes tüzelésű kazán. A fűtésrendszer és a villanyvezetékek mindenképpen átvizsgálásra szorulnak.
Rengeteg melléképülettel rendelkezik, mivel a régi tulajdonosa állattartással foglalkozott, tehát van istálló, disznóólak, tyúkólak, nyúl- és kecske-bárány tartására alkalmas ólak, száraz pince. A melléképületek nagy része jó állapotú.
Rendezett, füvesített udvara van pár darab gyümölcsfával, egy-két díszcserjével.
Jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!

hirdetés
© 2018