175 000 000 Ft
583,3 E Ft/m2
175 M Ft
583,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Nagykanizsa eladó családi ház

300  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
952 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Nagykanizsán a belvárosban, de mégis csendes helyen kínálom eladásra ezt a nagy családi házat szép telekkel.
A családi ház földszinti részében található helyiségek:társalgó, kijárat a 2 garázshoz, közlekedő, fürdőszoba egy légtérben a toalettel, dühöngő, félkör alakú medencetér infraszaunával, több raktárhelyiség.
Az emeleti szintre márványlépcsőkön vezet az út. Felérve a lépcsőházba az emeleti könyvtári galéria mutatja meg magát. Itt már látszik a nagy tér, az igényes megjelenés. Ajtón keresztül lépünk be a konyhai részbe, jobbra a nagy zárt, fedett panoráma terasszal, ahonnan pazar kilátás nyílik a szomszédos telkekre és még messzebbre is. Konyha mellett a tágas étkező, ahonnan nyílik a nappali rész egy nagyon minőségi nyílászáró mögötti részen. Átjárás biztosított a tágas hálószobába, onnan a kádas fürdőszoba is megközelíthető. A fürdőszoba másik bejárata a közlekedőből nyílik. Fürdőszoba és a toalett egy légtérben található. A fürdő mellett egy keleti fekvésű hálószoba foglal helyet.
Az ingatlan összközműves. Fűtése: gázkonvektoros, de a nagy cserépkályha, amely a tágas nappaliban helyezkedik el, szintén gázfűtésű. Az épület 5 cm-es külső hőszigeteléssel ellátott. Nyílászárói(külső, belső) igényes fa kivitelezésűek.
A nagy, zárt panoráma terasz alatti részben 2 különálló garázs tartozik a házhoz.
A kertben egy üvegterasz teszi lehetővé a kiülési lehetőséget. A teraszos kialakítású telken a lejárat jobb és bal oldalán 2 szerszámos tároló foglal helyet. Alsó telek részen több gyümölcsfa ajándékozza meg gazdáit bő termésével.
A nagy belmagasság, tágas terek, mind eleganciát sugallanak, mondhatnám úgy is, hogy egy igazi főúri rezidencia! Ez az ingatlan egy igazi kuriózum, egyedi megjelenés, egyedi design!

hirdetés
© 2018