41 000 000 Ft
315,4 E Ft/m2
41 M Ft
315,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Nagykanizsa eladó családi ház

130  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
3281 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Nagykanizsa bajcsai városrészében kínálom eladásra ezt a kétgenerációs családi házat, amely egybenyítható. A ház utcafronti része a 70-es években épült, 2000-ben hozzábővítették a második generációnak való épületet.
Az 1. ház helyiségei: 2 különnyíló hálószoba, nappali, étkezős konyha, közlekedő, zuhanyos és kádas fürdőszoba, különálló toalett. A folyósó vége egybenyítható a mellette található lakrésszel. A nagy terasz köti össze mindkét különbejáratú ingatlant.
A 2. ház helyiségei: amerikai konyha-nappali, spejz, folyosó, hálószoba, zuhanyos fürdőszoba egy légtérben a mellékhelyiséggel.
Az udvarban: kazánház, garázs, műhely, nyári konyha,tejház és állattartásra alkalmas épületkomplexum található. Az épületkomplexum előtti részen egy fedett terasz foglal helyet.
Az udvari és a kerti rész elszeparált, jelenleg többfajta haszonállat él az ólakban. Az állatoknak nagy, szabad terület áll rendelkezésükre, fontos nekik a szabad mozgás, legelés. Az állatfarm mögötti részen konyhakert és egy-két gyümölcsfa foglal helyet. A terület többi része szabadonálló, beültetve nincsen, a vége az erdőig húzódik.
Elsősorban nagycsaládos gazdálkodóknak ajánlom ezt a bió farmot, ahol mindenki a maga kedvére megtalálhatja az elfoglaltságát vagy hobbiját. A nagy, sík terület lehetővé teszi a lótartást is.
Kérem, tartson velem egy bemutató erejéig! Ha lát benn fantáziát, egyezzünk meg!
INGATLAN BESZÁMÍTÁSI LEHETŐSÉG!Nagykanizsán földszinti-1. emeleti 1-1,5 szobás lakást beszámítok a vételárbe értékegyeztetéssel!

hirdetés
© 2018