180 000 000 Ft
891,1 E Ft/m2
180 M Ft
891,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Mosonmagyaróvár, 5 szobás

202  m2 alapterület
5 szoba
Felújított állapotú
1022 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Egyedi lehetőség Mosonmagyaróváron, tágas, igényes családi ház gyerekes családoknak!

INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ

Mosonmagyaróvár csendes és biztonságos városrészén, Moson városrészben egy tópart közelében található az ingatlan. Tökéletes választás azoknak a családoknak, akik nyugalomra és kiváló közlekedési lehetőségekre vágynak. A település központi része autóval pár perc alatt elérhető, ahol minden fontos szolgáltatás megtalálható.

ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVŰLRŐL

Ez a modern, újszerű családi ház 1975-ben épült, masszív 45-ös falakkal (ez kapott még 20 cm-es szigetelést. A ház 80%-ban alápincézve, teljesen felújított állapotban van. A házhoz tartozik egy 1022 nm-es telek, amely tágas és jól kihasználható, térkövezett gépkocsibeállókkal. A déli tájolású ingatlan napfényes és meleg. Az épület elegáns és időtálló külsőt kapott, amely jól illeszkedik a környezetébe. Az épület két lakószintes+ pincerész, valamint egy 50 nm-es fedett terasz kínál lehetőséget szabadtéri tevékenységekre.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL

A ház belső lakott területe 202 nm, amely öt szobát tartalmaz, ezért ideális nagyobb családok számára. A földszinten található egy hálószoba gardróbbal, konyha, spejz, mosókonyha, teraszkapcsolatos nappali, fürdőszoba és WC. Az emeleten két hálószoba, erkély, egy nappali, fürdőszoba és WC kapott helyet, sok tárolási lehetőséggel. A ház fűtése gáz cirkó, radiátorokkal és padlófűtéssel biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Az ingatlanban egyedi és profi gépészet működik, amely energiatakarékos megoldásokat kínál. Az épülethez tartozik egy 80 nm pince, ahol mélygarázs, a gépészet és tárolók találhatóak.

A KÖRNYÉK JELLEMZŐI

Moson városrész családbarát környezetet biztosít, amelyet a csendes utcák és a közeli parkok jellemeznek. A helyi iskolák, óvodák és játszóterek könnyen megközelíthetők. Kiváló közlekedési lehetőségek és rövid autóútra található bevásárlási lehetőségek könnyítik meg a mindennapi életet. A szabadidős tevékenységekre számos lehetőség kínálkozik a közeli fürdőben és a környéken.

Ez a családi ház tökéletes választás lehet gyermekes családok számára, akik minőségi, tágas és jól felszerelt otthonra vágynak. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Hivatkozási szám: 3102

hirdetés
© 2018