44 000 000 Ft
266,7 E Ft/m2
44 M Ft
266,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Mohácsi családi ház eladó a Molnár utcában, 165 négyzetméteres

165  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
424 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Családi ház a Duna közelében

Ritka lehetőség, egy telken 2 ingatlan.

A régebben épült 70m2-es ingatlan az utcafronton helyezkedik el. A házba lépve tágas, végig műanyagablakokkal bevilágított folyosóra érünk ahonnan nyílik egy félszoba, és egy szoba. A szobák laminált padló burkolatot kaptak, itt a fűtésről konvektorok gondoskodnak A nyitott konyha étkezőben kényelmesen elfér a család. A fürdőszoba felújított kád, és zuhany is megtalálható. A wc külön helyiségben helyezkedik el. Ez a ház kívülről felújított, tetőszerkezete cseréppel borított.

A másik az udvarban elhelyezkedő ház 95 m2-es . A földszinten tágas nappali konyha várja új lakóját. Ezen a szinten még egy wc van ahol a mosógép is helyet kapott. Az emeleten két hálószoba és fürdő wc-vel helyezkedik el. Az egyik szobának erkélye is van, ahol a keleti fekvésének köszönhetően a reggeli kávét kellemes elfogyasztani. És ha távcsövünk is van, akkor egy kicsit rálátunk a Dunára is, hiszen csak egy utcára vagyunk a töltéstől.

Ajánlom ezt a családi otthont összeköltöző családoknak, de akár vállalkozás indításához is hiszen kiváló apartman lehet az egyik ingatanból, így biztos havi jövedelmet biztosítva az ott lakó tulajdonosoknak.

Ha érdekli várom hívását!

hirdetés
© 2018