108 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
108 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Mogyoród, cím nincs megadva

98  m2 alapterület
4 szoba
Új építésű
282 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy 2024-ben épülő,év végi átadással, egy szintes, 98 négyzetméteres, újépítésű 3 szobás családi ház, amely egy 282 négyzetméteres telken fekszik. Ez az ingatlan kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik egy modern otthonra vágynak, szép és nyugodt környezetben.
Ez az ingatlan nem csupán egy otthon, hanem egy befektetés is a jövőbe, ahol Ön és szerettei számos boldog évet tölthetnek el.
Fontos megemlíteni, hogy a ház legmodernebb technológiákkal felszerelt, többek között energiatakarékos megoldásokat is alkalmazunk, hőszivattyús fűtésrendszer, mely hosszú távon jelentős költségmegtakarítást jelenthetnek a tulajdonos számára.
A telek területe lehetővé teszi akár egy kisebb kert kialakítását is, ahol a család kedvenc gyümölcs- és zöldségfajtáit termeszthetik.

Az otthon tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a funkcionalitásra és az élhetőségre. A nyitott terű nappali és konyha tökéletes helyszínt biztosít a családi és baráti összejövetelekhez, a nagy ablakok pedig bőséges természetes fényt biztosítanak, mellyel otthonos és meleg hangulatot teremtenek. A ház három kényelmes méretű hálószobát kínál.Várom hívását felmerülő kérdéseivel!

108000000 Ft

hirdetés
© 2018