44 900 000 Ft
449 E Ft/m2
44,9 M Ft
449 E Ft/m2

Eladó családi ház
Mogyoród eladó családi ház

100  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
610 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kihagyhatatlan ajánlat !
Vályog építésű, szigetelt betonozott alappal rendelkező családi ház.

INGATLAN HELYSZÍNE:
Mogyoród frekventált, de csendes részén található az ingatlan, a központtól néhány percre. Budapest központjától kb.15 km helyezkedik el. 2 kilométeren belül elérhetőek a következők: buszmegálló, iskola , óvoda, üzletek.

ÉPÜLET KÜLSŐ JELLEMZŐI:
Az 1950-es években épült, vályogtéglából összközműves családi ház. Anyaga megfelelő, felújított állapotú. Utólagosan körbe szigetelt betonalappal rendelkezik, ami a jelen kornak megfelelő tulajdonságokkal ruházza fel, ennek hatására sem vizesedés sem pedig felázás nem lelhető fel az épületben, és az épületen kívül. Homlokzata megfelelő állapotú, nyílászárói hagyományos fa ablakok 1 rétegű üveggel ellátva. Tetőfedése megfelelő állapotú, szalagcseréppel ellátva. A telek tiszta, rendezett, gazdasági és állattartási tevékenységekre is alkalmas, tárolókkal, gyönyörű veteményessel, nagy kert résszel.

ÉPÜLET BELSŐ JELLEMZŐI:
Részben felújítandó, de költözhető állapotú. A belső homlokzatok megfelelő állapotúak, burkolatok részben már antiknak számító metlaki járólap, kifogástalan állapotban, a szobákban felcsiszolt tradicionális parketta megfelelő állapotban. 1980-ban a belső válaszfalak átépítésre kerültek, így a vályog részek téglára cserélődtek. Fürdőszoba és mellékhelyiség egyben, megfelelő állapotban, 2000-es évek elején felújított, szaniterei és burkolatai megfelelő állapotúak.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Gépészet: Használati meleg vízről villanybojler gondoskodik. Külön locsolási vízmérő a kerti tevékenységek elvégzéséhez. A villamos hálózat megfelelő, de felújítandó állapotú. Fűtése helyiségenként gázkonvektoros fűtés, mika6 központi fűtés rendszer kialakítható. Ezen kívül az étkező részben fatüzeléses kályha, és 1 db vakolt kémény, használható állapotban.
Bővebb műszaki tartalomért, kérjen tájékoztatást.

KÖLTSÉGEK:
Közepes fenntartási költségek jellemzik.

PARKOLÁS:
Udvarban, közterületen ház előtt.

hirdetés
© 2018