44 900 000 Ft
299,3 E Ft/m2
44,9 M Ft
299,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Miskolc eladó családi ház

150  m2 alapterület
4 és 2 fél szoba
754 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy gyönyörű, tágas családi ház Miskolc-Görömböly legkedveltebb környékén, amely ideális otthont kínál a nagyobb családok számára,akár 2 két generációnak vagy vállalkozásra is tökéletesen alkalmas.
Az ingatlan betonpanelből épült amit kívül 5 cm -es hőszigetelést kapott.
Összesen 4 hálószobával és 2 félszobával rendelkezik, így bőséges helyet biztosít mindenki számára. A 150 négyzetméteres alapterület gondoskodik a kényelemről és a tágas élettérről.

Az ingatlan duplakomfortos, így a mindennapi életet könnyedén tehetjük kellemesebbé. Vízhálózat felújítva
villamoshàlózat szintén, sőt 3 fázis van bekötve.
A gáz- és vegyestüzelésű kazán biztosítja a hatékony fűtést, így a hideg téli napokon sem kell aggódnunk a komfort hiánya miatt. A tetőcsere is megtörtént.

A házhoz tartozik egy praktikus garázs is, amely ideális megoldást nyújt autóink biztonságos tárolására vagy akár egy kisebb műhely kialakítására. A Miskolc-Görömböly környéke kiemelkedően jó infrastruktúrájáról híres, így mindössze néhány perc alatt elérhetőek azok a kereskedelmi és szolgáltatási egységek, amelyek a mindennapi életet még kényelmesebbé teszik.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és tegye meg az első lépést az új otthona felé! Tekintse meg ezt az egyedülálló ingatlant Miskolc-Görömböly legjobb részén, és élvezze a kényelmes és modern életstílust egy igazán otthonos környezetben.

hirdetés
© 2018