98 000 000 Ft
494,9 E Ft/m2
98 M Ft
494,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Miskolci családi ház eladó, 198 négyzetméteres, 5 szobás

198  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
573 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Miskolc kertvárosában, nyugodt, szépen rendben tartott utcában eladó egy igényesen, szeretettel felújított családi ház.

Az ingatlan gondosan megtervezett alaprajzzal rendelkezik. A földszinten nappali, két tágas szoba, hatalmas fürdőszoba, tágas konyha, mosókonyhával kiegészítve. A kertszinten található a garázs, tároló és kazánház, mindez a lakásból megközelíthető.

A konyhából nyílik egy télikert, ami fűtéssel rendelkezik, étkezésekhez, pihenésre alkalmas. Innen látható a kitűnően karbantartott és beültetett kert. Télen, nyáron zöld színpompa tárul elénk, a sokszínű örökzöld telepítésének köszönhetően.

A tetőtér nagyon praktikus kialakítású. Jelenleg egy nappaliba érkezünk, ahonnan nyílik a tágas fürdőszoba, gardrób és egy hatalmas szoba, ami egy válaszfallal két, kellemes méretű szobává alakítható. A praktikumot az adja, hogy a gardróbból nyílik egy ajtó, ami a tető alatt körbefutó szerelőcsatornába vezet. Így tetőjavítás, vagy fürdőszoba csöveinek szerelése is innen történhet.

Egy külső, nyitott terasz is kialakításra került, kemencével és mosogatóval, a kényelmes kinti főzés érdekében.

A házat 18 évvel ezelőtt gondosan megtervezett, átgondolt igények alapján felújították. A vakolatot tégláig leverték, teljesen új villanyhálózatot építettek ki, a padlózat új szerelőbetont kapott, erre került a mostani aljzat. Az alapokat megerősítették a tetőtér beépítése miatt. A fűtést gázkazánról, valamint vegyes tüzelésű kazánról is lehet üzemeltetni. A nappaliban villanykandalló valamint hűtő-fűtő klíma is hozzájárul a komfortérzethez a téli hónapokban. A vastag falaknak valamint a szigetelésnek köszönhetően a nyári hónapokban a klímát nem kellett igénybe venni a kellemes belső hőmérséklet eléréséért. Az ablakok is műanyag nyílászárók, a tetőtéri ablakok szintén dupla üvegezésűek, de fakeretesek.

Minden tekintetben igényes házat kínálok eladásra. A tároló sem hiányozhat, a garázsban a falak mentén beépített szekrények vannak, valamint egy tágas tároló, közvetlenül a garázsból megközelíthető. Így a konyhába nem kell mindent azonnal felvinni. A vegyes tüzelésű kazán szintén itt helyezkedik el, szintén beépített szekrényekkel, ami rengeteg cipőt elnyel. Valamint egy WC, a kinti tartózkodást komfortossá téve.

A kertben egy kis verem is található zöldségeknek, bornak… nyáron a dinnyét lehűteni, valamint egy fedett fatároló. A kertben kútról üzemeltetett öntözőrendszer került kialakításra.

Az ár tartalmazza az összes beépített bútort, a gépesített konyhát valamint a fő hálószobai ágyat.

Jöjjön, nézze meg, tegyen ajánlatot és élvezze ezt a remek házat!

hirdetés
© 2018