39 900 000 Ft
443,3 E Ft/m2
39,9 M Ft
443,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Miskolc 2 szobás családi ház eladó

90  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
460 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Megvásárlásra kínálok Miskolc, Felső-Hámor területén a Bükk szívében, csodálatos erdei környezetben lévő 90 nm-es családi házat, 460 nm-es telken.

A ház stabil, 1 méter magas kő lábazattal és tégla falazattal épült. Tetőszerkezete felújított, új cserépfedéssel rendelkezik. Nyílászárói gerébtokos fa ablakok, belső rejtett redőnytokokkal, kivétel a konyha, a hall, és a fürdőszoba, mely már műanyag ablakot kapott.
A házban két szoba, egy hall, egy tágas konyha, egy fürdőszoba Wc-vel, spájz és előszoba található. Szobái hagyományos fa parkettásak, tágasak és világosak. Fűtése gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott, valamint a hallban hűtő-fűtő klíma is felhelyezésre került. A pincerész 2 db ablakkal ellátott helyiségből áll. A telken egy tárolót és egy garázst is találunk.

Összességében elmondhatjuk, hogy kiváló lehetőség azoknak, akik kristálytiszta levegőjű, hegyi panorámával rendelkező ingatlanban kívánnak élni, valamint azoknak is, akik a turizmusra épülően vállalkozásra alkalmas ingatlant keresnek. A telek két utcáról megközelíthető, melyek gyakori sétaútvonalak Lillafüred szomszédságában, hiszen a Lillafüredi függőkert és vízesés 5 perc sétával elérhető. Ebből kifolyólag kialakíthatunk vendéglátóegységet vagy vendégházként is üzemeltethetjük.

Az ingatlant mindenképpen ajánlom megtekintésre, mert számos lehetőséget rejt magában.

Kérdés és időpont egyeztetés céljából keressen bizalommal.

hirdetés
© 2018