82 500 000 Ft
593,5 E Ft/m2
82,5 M Ft
593,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Miskolc, 139 négyzetméteres

139  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
1257 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Családoknak ajánlom ezt a tökéletes otthont, ahol mindenkinek lehet külön szobája. Ez a pompás ház nyugodt környezetben, Szirmán központjának csendes utcájában található.

Az 139 m2-es családi ház 2 külön lakrészt foglal magában, amely egy falbontással össze is nyitható. 1257 m2-es telken helyezkedik el 56m2-es garázzsal, 35 m2-es fedett terasszal, 15 m2-es tárolóval.

 

Ide az ember amikor belép, azonnal otthon érzi magát. A fiatalos ház központi része az étkező, innen nyílik a különösen nagy gonddal kialakított, modern, magas fényű egyedileg tervezett konyha, ahol háziasszony számára élmény a főzés.

A csodás nappali és a nyugodt pihenést biztosítói szülői háló között helyezkedik el a tágas, nagyméretű káddal ellátott fürdőszoba. A beépített szekrények kívül található itt a tárolás szempontjából praktikus kamra is.

A második lakrészben 2 nagyobb szoba található, melyek közül a hátsóhoz külön gardrób is tartozik. A zuhanyzóval ellátott fürdőszoba mellett külön illemhelyiség helyezkedik el, valamint itt is találunk egy kisebb konyhával egy légtérben található étkezőt.

 

Jelenlegi tulajdonosa minden igényt kielégítő, teljes körű felújítást végzett 2017-ben, kicserélték a villamos, víz- és szennyvíz hálózatot. A falak mozgatásával egyidőben felújították az ingatlan teljes belső szerkezetét. Legfontosabb szempontként a minőség és az időtállóság kapta a legnagyobb szerepet, a régi ablakok helyére több légkamrás hőszigetelt nyílászárók kerültek automata szúnyoghálóval és elektromos alumínium redőnnyel ellátva.

 

A fedett terasz lehetőséget ad bensőséges családi összejövetelre, jó hangulatú grill partyra, vagy csak egyszerűen a csend és nyugalom élvezetére. A gyepszőnyeggel ellátott mesés kert gondozását automata öntözőrendszer látja el.

Elektromos kapun át, a térkövezett udvaron keresztül jutunk a 2 állásos, fűtött, garázsba. A garázson kívül a kapunál és a kert végében is elhelyezett víz konnektor nyújt vízvetéli lehetőséget.

 

A ház egészére az igényesség mellett a korszerű energetikai megoldások jellemzőek, mely révén rendkívül alacsony a rezsiköltség. Magas minőségű szigetelés található mind a homlokzat, mind födém tekintetében is. A duplakomfortos otthon melegét kondenzációs kazán biztosítja, mely gondoskodik az első lakrészben a kellemes hőmérsékletű meleg vízről is; a hátsó lakrészben villanybojler biztosítja ugyanezt. Emellett az ideális komfortérzetet télen-nyáron emeli a ház minden szobájában megtalálható, 5 db monosplit hűtő-fűtő klíma is.

 

A környék nyugodt, a szomszédok barátságosak, segítőkészek, utcája nem forgalmas, autóval 5 perc alatt érhetjük el a bávásárlóközpontot, iskolát, óvodát, bankot, postát, mindent megtalálunk a közelben, ami a mindennapi kényelmet szolgálja.

Ha Önnek fontos a minőségi otthon, valamint az igényes lakókörnyezet, hívjon, nézze meg és legyen az új tulajdonosa mielőbb!

hirdetés
© 2018