49 900 000 Ft
389,8 E Ft/m2
49,9 M Ft
389,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Miskolc, 3+1 szobás

128  m2 alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
722 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Megvásárlásra kínálok, Miskolc Újdiósgyőr városrészen, egy 128 nm-es részben felújított, 3+fél szobássá alakítható családi házat, 722 nm-es telken. A kifogástalan lakóközösséggel rendelkező kertesházi övezet környezetében, miden szükségletnek megfelelően elérhető.

A betonalapra épült ingatlan, masszív tégla falazatú és betonfödémmel rendelkezik, mely biztosítja a tetőtér beépítését. Tetőszerkezete kifogástalan, kisméretű palafedésű. A földszinten található lakrész, jelenleg egy sor téglafallal kettéválasztott, melynek első része 55 nm-es, teljeskörűen felújított, klimatizált, gázkazán fűtésű, műanyag nyílászárokkal szerelt. A ház hátsó része felújítandó 73 nm-es területű, viszont a nappali részekkel összenyitva, nagy közös légtérré alakítható! Az összenyitás után 3+fél szoba, konyha, 2 db fürdő+wc kialakítását eredményezi a 128 nm-es alapterület.

A ház alatt egy 32 nm-es szuterén található, melyben víz-, villany- és fűtés is kialakításra került, aminek köszönhetően lehetőségeket biztosít lakrész, konditerem, szauna, iroda kialakításához. A hátsó házrészhez is tartozik méretes pince.

Két terasz kapcsolattal rendelkezik, az oldalkerthez egy 8nm-es, illetve a hátsókerthez egy 20 nm-es. Kertje parkosított, gondozott, melynek hátsó részében telepített garázs is helyet kapott.

Ajánlom azok részére, akik szeretnének egy befogadó, családias környezetben elhelyezkedő, csendes övezetben található, akár többgenerációs ingatlan tulajdonosai lenni.
Az ingatlan per- és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető. Támogatás igénylésére alkalmas.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keresssen bizalommal további kérdésével kapcsolatban vagy megtekintésért hívjon és nézze meg ezt a nagyszerű lehetőségekkel rendelkező ingatlant.

hirdetés
© 2018