41 900 000 Ft
598,6 E Ft/m2
41,9 M Ft
598,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 2 szobás családi ház Mikepércs

70  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
300 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Mikepércs közkedvelt újépítésű lakóövezetben eladó egy (fa)könnyűszerkezetes 70 m2 családi ház 300 m2 teleken!
A ház jelenleg két lakásra van felosztva, külön gázkazánnal és külön mérő órákkal rendelkezik de a gipszkarton falak átalakításával könnyen egy szép tágas családi házzá varázsolható.
2008-ban épült fa könnyűszerkezetes megoldással, kiváló szigeteléssel ezért kevés a rezsi a teli hónapokban is . A telek könnyen karbantartható a 300 m2 köszönhetően.
A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, boltok, piac, posta is található. Az ingatlan elhelyezkedése szintén kiváló; a kertvárosi környezet élvezete mellett, Debrecen 10 perc alatt megközelíthető. A tulajdoni viszonyok rendezettek. Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal! További kérdéseire készséggel válaszolok! Akár hétvégén is! Érdemes megtekinteni ,azért is mert Mikepércsen is igényelhető a vidéki CSOK.
Debreceni irodánkban teljes körű adásvételi ügyintézéssel valamit kedvezményes hitel megoldásokkal várjuk kedves ügyfeleinket.
Mikepércsről pár gondolat:
Mikepércs Debrecen központjától kb. 10 km-re délre a 47-es főút mellett fekvő, nagy múltú település. Biciklis út is összeköti Debrecennel illetve a Déli Ipari parkkal ami még vonzóbbá teszi az itt dolgozok illetve a leendő gyárak dolgozói számára.

hirdetés
© 2018