35 000 000 Ft
241,4 E Ft/m2
35 M Ft
241,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Miháld eladó családi ház

145  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
3626 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja a ámú Miháldi 5 szobás plusz nappalis 145 nm családi házat Miháldon, Zalakaros közelében . Zalakaros közelében Miháldon kínálom eladásra a 145nm családi házat kiváló állapotban. Akár azonnal költözhető .

Kettő konyhával kettő fürdőszobával dupla garázzsal 5 szobával plusz nappalival 3626nm területtel melléképületekkel. Fűtését korszerűsített pellet kazánra cserélte a gondos tulajdonos, vele egy időben a kémények cseréje is megtörtént.

Bejárati ajtó szintén cserélve volt. Elektromos hálózat teljesen felújítva, három fázisra bővítve. Akár két generáció számára is ideális választás, de az összeköltözök is megtalálják számításukat. A két bejárat teljesen elkülönül egymástól.

Nagykanizsai lakást értékegyeztetéssel beszámítunk.

Zalakaros közelsége /12km/ de a Balaton is mindössze /35km/ tovább növeli értékét . Közelben az M7 autópálya lehajtója, amelynek köszönhetően gyorsan elérhető a főváros, vagy akár a három határ bármelyike.

Miháld rendezett zalai község Zalakaros és Nagykanizsa között, közel a Balatonhoz a horvát a szlovén és az osztrák határ vonzáskörzetében. Amennyiben a 159754 számú,vagy bármely,a kínálatban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését,hívjon bizalommal.

Az ingatlan megvásárlásához hitel és CSOK igénybe vehető. Bankfüggetlen tanácsadónk ingyenes ügyintézéssel áll rendelkezésre.

Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018