19 500 000 Ft
243,8 E Ft/m2
19,5 M Ft
243,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Mezőcsát a Kinizsi utcában, 2+1 szobás

80  m2 alapterület
2 és fél szoba
állapotú
252 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Keresi az otthonát egy barátságos városban? Itt a lehetőség! Eladó egy TEGLA ÉPÍTÉSŰ családi ház Mezőcsát központi részén.

A nettó 76,79 M2-es alapterülettel rendelkező ház ideális választás lehet családoknak vagy befektetőknek egyaránt. Benne 3 szoba, konyha, étkező, és egylégterű fürdőszoba - wc, valamint az ezeket összekötő közlekedő helyiség található

Az 1981-ben épült ház belső tereit folyamatosan FELÚJÍTOTTÁK, így modern és kellemes környezet fogadja az új tulajdonost. A biztonságos MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓ és ablakok, valamint a fehér redőnyök a nyugalmat és biztonságot szolgálják.

Az ingatlanban helyet kapott egy kényelmes KONYHA ÉTKEZŐVEL, valamint egy tágas NAPPALI, ahol a család összegyűlhet. A FÜRDŐSZOBA modern megoldásokkal van felszerelve, nagy sarokkáddal és egyben WC-vel.

Az ELEKTROMOS és VÍZ-CSATORNA hálózatok teljes körűen FELÚJÍTOTTAK, így a lakók minden kényelmet élvezhetnek. Az elektromos mérőóra SZABVÁNYOSÍTÁSA megtörtént.

A családi ház elhelyezkedése kiváló, a város központjához közel, minden könnyen megközelíthető gyalogosan is.

Az ingatlan finanszírozásához CSOK és HITEL is igénybe vehető! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Hívjon még ma, hogy megtekinthesse ezt az új otthont!

hirdetés
© 2018