55 500 000 Ft
730,3 E Ft/m2
55,5 M Ft
730,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Mendei eladó családi ház, 3 szobás, a Bacsó Béla utcában

76  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
8467 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Óriási birtok, egyszintes masszív, bővíthető ház és fantasztikus lehetőségek Mendén.
A főváros közelében, a népszerű és folyamatosan fejlődő agglomeráció városában mindössze 1 kilométernyi távolságban a tömegközlekedéstől, burkolt úton közelíthető meg a páratlan panorámájú 8467 nm-es belterületi lakóházas telek.
A háromszobás téglaház két utcafronti szobája és a garázs az előkertre néz, a kivételes nagyságú, 35 méter szélesre bővülő kert felső pontja 60 méternyi szintkülönbséggel érhető el. A lejtős telken gyümölcsfák, kialakított konyhakert, illetve magaságyások szolgálnak lehetőségül a saját termesztésű, egészséges növények nevelésére. Valódi minőségi életre, a természet érinthető közelségére vágyó család szeretett otthonává és életformájává válhat az ingatlan azon kivételes tulajdonosok kezében, aki szívesen szakadnak ki a zsúfolt városi létből, és a saját maguk termelte egészséges élelmiszert részesítik előnyben a tömegtermeléssel előállított kínálattal szemben. Itt házi- és hobbiállatok is szívesen tartoznának a családhoz, bőven jut hely akár lovaknak vagy éppen házi szárnyasoknak.
A kert felső része önfenntartó mező és erdő, ideális hely a valódi kikapcsolódásra.

Az ingatlan egésze lehetővé teszi az üzleti jellegű hasznosítást is: célirányos átalakítással ideális helyszín lehet gyermekprogramok, jóga- illetve meditációs táborok, csapatépítő programok számára.

A Gödöllői-dombsághoz tartozó Mende hét dombra épült település, közel ötezer fős, fiatalodó lakossággal. Tartozzon Ön is közéjük! Érdeklődő megkeresését a hét minden napján fogadom. A megtekintéshez sportos öltözék és kellő rászánt idő javasolt.

hirdetés
© 2018