70 000 000 Ft
466,7 E Ft/m2
70 M Ft
466,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Mecséri családi ház eladó, 150 négyzetméteres, 5 szobás

150  m2 alapterület
5 szoba
1458 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Győrtől 20 km-re, Mecséren kínálok megvételre egy egyedi megjelenésű, nagy telekkel rendelkező családi házat. Az épület a múlt század vége felé épült, blokktéglából, kiváló statikai állapotban van. Belső elrendezése: alsó szinten egy kényelmes nappali, egy hálószoba, konyha, fürdőszoba és wc külön helyiségben, valamint előszoba található, míg a felső szinten két hálószoba és egy kis tárolásra alkalmas helyiség van. Az épülethez néhány éve egy nagy méretű, közvetlen kertkapcsolatos rész lett hozzáépítve, mely magában foglalja az üvegezett, széles folyosót, valamint egy konyha-étkező-nappali beosztású kényelmes lakóteret. Nagy üvegfelületeinek köszönhetően szinte a kertben érezhetjük magunkat.
Fűtése gáz cirkó, hőleadó radiátorokkal, a hozzáépített részben vas kandalló is van, amely remekül befűti ezt a teret. A ház alatt szuterén van, ahol helyet kapott a gázkazán és a teljes vízhálózatra rákötött víztisztító rendszer.
Az udvar gyönyörűen parkosított és itt található egy fűthető, lefedhető, nagy méretű medence. Az udvarra több autóval is be lehet állni és a garázsban is lehet parkolni.
Ausztria közelségéből adódóan ingázóknak kiváló lehetőség.


Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

hirdetés
© 2018