85 000 000 Ft
772,7 E Ft/m2
85 M Ft
772,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Martonvásár, 110 négyzetméteres

110  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
802 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó újszerű, modern önálló családi ház Martonvásáron, nagy telekkel!

Megvételre kínálok egy kiváló elrendezésű, 110 m2-es, 2022-ben épült családi házat Martonvásáron, a híres Brunszvik-kastély városában!
Az ingatlan barátságos környéken található, ahol a nyugalom és a természet közelsége biztosított, mégis mindössze 30 percre Budapesttől.
A ház 90%-os készültségi fokkal rendelkezik, a nappali és az egyik hálószoba még festésre burkolásra vár. A fűtés jelenleg elektromos panelekkel megoldott, de elő van készítve a gázfűtés is. A külső homlokzati vakolat, színezés még befejezésre vár.

Az ingatlan főbb jellemzői:

- Alapterület: 110 m2
- Telek mérete: 802 m2
- Helyiségek: Előtér, 2 tágas szoba, modern amerikai konyhás nappali, praktikus háztartási helyiség, fürdőszoba, külön WC , közlekedő, garázs
- Építési év: 2022
- Építőanyag: 30-as porotherm tégla
- Szigetelés: 15 cm-es külső szigetelés biztosítja az energiatakarékosságot és a kellemes belső klímát
- Tető: Strapabíró antracit betoncserép fedés

Az ingatlan tervezésekor külön figyelmet fordítottak az energiahatékonyságra és a korszerű megoldások alkalmazására. A 15 cm-es külső szigetelés, a 30-as téglafal és a hőszigetelt műanyag nyílászárók (kívül antracit, belül fehér színűek) garantálják, hogy a ház télen-nyáron komfortos hőmérsékletű maradjon, ezzel is csökkentve a rezsiköltségeket. A tető betoncserép fedést kapott, ami hosszú élettartamot és minimális karbantartási igényt biztosít.

A 802 m2-es telek ideális méretű, elegendő helyet kínál a család számára kertészkedéshez, szabadtéri tevékenységekhez, vagy akár egy medence kialakításához is. A ház elrendezése praktikus és átgondolt, a tágas szobák és a konyha pedig kényelmes életteret biztosítanak az egész család számára.

A garázs gondoskodik arról, hogy autója mindig biztonságban legyen, és az udvarban további parkolási lehetőségek is rendelkezésre állnak.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Ez a ház tökéletes választás mindazok számára, akik egy új építésű, energiatakarékos, modern otthont keresnek Martonvásár egyik legjobb részén.

Martonvásár központját átszeli a 7-es főút, illetve a határában elhalad az M7-es autópálya is, így könnyen megközelíthető Budapest és Székesfehérvár is. A Velencei-tó 15 percre, a Balaton fél óra, Budapest 20 perc távolságra található. A tömegközlekedés is kiváló a városban, sűrűn közlekednek az elővárosi vonatok és a buszjáratok. A vasútállomás 10 perc sétára található a háztól.
Martonvásár ékessége a Brunszvik-kastély és a Beethoven emlékmúzeum.

M286954

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018