7 500 000 Ft
52,8 E Ft/m2
7,5 M Ft
52,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 5 szobás családi ház Máriakéménd

142  m2 alapterület
5 szoba
2317 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kedves Érdeklődő!
Baranya vármegye kedves kis falujában, Máriakéménden eladó egy nagyméretű családi ház. Máriakéménd Szederkénytől 5 kilométerre található. A ház 142 nm-es, 5 szobás, 2317 négyzetméteres telken.
Az ingatlan állapota felújítandó, földszintes, tetőtere beépíthető. Fürdőszoba nincs kialakítva, a víz és a csatorna telken belül helyezkedik el, ezért létrehozható. A fűtése vegyes tüzelésű kályha jelenleg, egykor rendelkezett központi vegyestüzelésű kazánnal rendelkező fűtéssel, de a radiátorok és a kazán leszerelésre kerültek, a hálózat még megvan. Gáz az utcáról beköthető.
Ablakai fából vannak, felújításra, vagy cserére érettek, a ház belmagassága 3 méter.
A házba egy szép világos verandán tudunk belépni, melyet az ott lakók nagyon szerettek.
Csendes, nyugodt, biztonságos környéken található, hangulatos szép zárt udvarral, ahol a természet és a vidéki élet összhangban van. Ha szeretne elvonulni a város zajától, vagy gazdálkodni szeretne, erre is van lehetőség. Van egy nagy felújítandó melléképülete a háznak, mely garázsnak is használható, és mögötte nagy, gazdálkodásra alkalmas terület, valamint rendelkezésre áll egy olyan kút, amelyben a szárazság idején is volt víz.
A faluban található egy kisbolt, jár a posta.
A buszmegálló a háztól 500 méterre található, a busz közlekedik Pécsvárad és Mohács felől is, valamint autóval aszfaltos úton megközelíthető.
Az ingatlan állapota felújítandó, így lehetősége van saját ízlése szerint alakítani az otthonát. Nagyobb család, vagy akár egy vállalkozás is megtalálhatja benne az ideális otthont. A berendezés nagy része is benne van az árban.
Máriakéménd benne van a falusi CSOK listában.
Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal! Készséggel állunk rendelkezésére, ha kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban. Ne habozzon, hívjon minket még ma!

hirdetés
© 2018