104 990 000 Ft
981,2 E Ft/m2
105 M Ft
981,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Máriakálnoki családi ház eladó, 107 négyzetméteres, 3 szobás

107  m2 alapterület
3 szoba
Újszerű állapotú
726 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Igazi ÁLOMOTTHON! Exkluzív, ENERGAITAKARÉKOS családiház a Malomdűlőben, Máriakálnokon! Az ingatlan minőségi, beépített bútorzata a vételár részét képezi!

A 107 nm alapterületű családiház Máriakálnok legkedveltebb lakóövezetében, a Malomdűlőben helyezkedik el. Az ingatlan 2017-ben épült, 20 cm hőszigetelése garantálja az alacsony rezsiköltséget, energetikai besorolása A+! A lakás fűtése vegyestüzelésű kazánnal van megoldva, melyet egy 2 m3-as puffertartály egészít ki, így elég 2-3 naponta begyújtani a kazánba! A hőleadás a ház legtöbb helyiségében padlófűtéses, a hálószobákban radiátoros, a nyílászárók 3 rétegű műanyag szerkezetűek, mindegyik redőnnyel, rovarhálóval ellátott. Az új tulajdonos komfortérzetét hűtő-fűtő klíma biztosítja, amely egy WIFI-s alkalmazáson keresztül irányítható. A melegvizet villanybojler állítja elő, a szennyvíz a csatornahálózatra kötött! Az ingatlan áramellátását 18 darab NAPELEM biztosítja. Az ingatlanhoz 726 nm parkosított telekterület, illetve egy kerti tároló is tartozik. Az otthon biztonságáról kamerarendszer és riasztórendszer gondoskodik.



Az ingatlan berendezését tulajdonosa ízlésesen alakította ki, figyelemmel választotta ki a kopásálló padlóburkolatokat, az „okos” villanykapcsolókat, magas minőségű fürdőszobacsempét, illetve az egyedi beépített bútorokat. A lakásba egy klasszikus stílusú konyhabútor került beépítésre, minőségi konyhagépekkel. A beépített bútorok a vételár részét képzik!



A családiház elosztása:



-előszoba

-háztartási helyiség

-WC

-gardrób

-nappali-konyha-étkező

-dolgozószoba

-2 hálószoba

-fürdőszoba

-napvitorlával fedett terasz



Az ingatlan vételára 104.990.000 forint.



Irodánk teljes körű szakmai tanácsadással, ingyenes hitelügyintézéssel, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik.



Kérdésed van? Szeretnéd megnézni az ingatlant? Keress bátran, a megadott elérhetőségeken, szívesen megmutatom neked!



Prágai Noémi Ingatlan-tanácsadó

hirdetés
© 2018