49 900 000 Ft
479,8 E Ft/m2
49,9 M Ft
479,8 E Ft/m2
+36 70 904 6676
Referens Real Facility Management Kft.

Eladó családi ház
Eladó, Máriakálnok, 4 szobás

104  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
2793 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Három lakrészből álló , részben felújított családiház nagy telekkel Máriakálnokon eladó !
Mosonmagyaróvártól 5 percre lévő Máriakálnok településen kínálok megvételre egy 2793 m2 -es telken lévő , 3 lakó részből álló , 104 m2 fűtött hasznos alapterületű családi házat!
Az ingatlan az 1976 -os években épült , falazata tégla!
Az utcafronti része ,teljes felújításon esett át ! Megtörtént a villany, vízvezetékek cseréje , tető szerkezeti és héjazati cseréje ,nyílászárók cseréje ( műanyagok, redőnnyel rovarhálóval felszereltek) , a burkolati csere , szaniterek cseréje, és egy beépített konyha is elhelyezésre került. Funkciójában áll egy előtér, egy wc, konyha-étkező, fürdőhelyiség ,és két nagyméretű szobából. Fűtése gáz-cirkó kazánnal megoldott . A hőleadás radiátoros. A nyári melegben inverteres klíma gondoskodik a megfelelő komfortérzetről.
A középső lakás egy nagyméretű szobából, konyhából, wc-fürdőhelyiségből áll. Inverteres klíma itt is felhelyezésre került.
A harmadik lakrészben egy nagy méretű szoba , és egy fürdő -wc helyiség egyben található…..
A telek körbekerített , szépen gondozott. A kertben fúrt kút található!
Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja a megadott telefonszámot 0670/9046676, vagy írjon nekem email-ben a petra.pozsgai@realfm.hu elérhetőségen.
Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!
További ingatlanokat a www.realfm.hu honlapon talál !
A weboldalon, illetve a képgalériában található képek,szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!


hirdetés
© 2018