87 000 000 Ft
333,3 E Ft/m2
87 M Ft
333,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Makó 7 szobás családi ház eladó

261  m2 alapterület
7 szoba
Újszerű állapotú
10000 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Csongrád Csanád vármegye Makó külterületén 261 nm -es 2 szintes 7 szobás ingatlan eladó! Az ingatlanhoz 10 000 nm -es telek tartozik, melléképületekkel. Az épület 2002 - ben épült tégla ház. Az ingatlan alsó szintjén egy kialakított apartman található, közös konyha - étkezővel és két külön bejáratú szoba - saját fürdőszobával . Az alsó szinten található még egy fürdőszoba, mosókonyha és tároló helyiségek is. Az épület oldalsó részén található egy külön bejáratú konyha mely rendezvények szervezése esetén alkalmas főzésre. A lenti helyiségek egy része járólappal és műgyantával burkoltak. Az emeleten 4 szoba , amerikai konyhás nappali, fürdőszoba , WC ,egy zárt és egy nyitott terasz van, melyről nagyon szép kilátás nyílik az ingatlan környezetére. Az emeleten
a szobák laminált parkettával a többi helyiség járólappal burkolt . Az otthon melegét fa tüzelésű kazán és hűtő- fűtő klíma biztosítja. Az ingatlanban a víz és a villany ellátás is biztosított 3x32 A , három fázisú villanyvezetékkel. Ingatlanhoz garázs és egy könnyűszerkezetes épület is tartozik, mely jól hasznosítható akár rendezvényteremként. Kerti partik szervezésére az udvaron található kerti bár ,kemence s egy medence nyújt lehetőséget.
Az ingatlan nagyon nyugodt zöld övezetben található. Apartman , hotel vagy több generációs család számára nyújt megfelelő befektetési lehetőséget. Az ingatlan közelében van egy étterem ahol kellemes környezetben el lehet tölteni egy ebédet vagy vacsorát is a Hagymatikum Gyógyfürdőtől mely a város központjában van kb. 20 perces sétára található.

hirdetés
© 2018