16 900 000 Ft
222,4 E Ft/m2
16,9 M Ft
222,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Lőrinci, 3 szobás

76  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
641 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ha egy csendes környéken, egy megbízható és TEHERMENTES ingatlant keresel, akkor figyelj! Lőrinci városrészében, az Akácfa utcában, egy 76 nm-es ingatlant kínálunk eladásra. Az épület 1930-as években vertsalakból és téglából épült terméskő alapra. Az ingatlan állapota FELÚJÍTANDÓ, de az alapterület és a telek mérete (641m2) lehetőséget ad arra, hogy egyedi elképzeléseid szerint alakítsd ki az otthonodat. Az ingatlanban 3 szoba, 1 fürdőszoba, 1 konyha, 1 kamra és 1 garázs található. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, és több kerti tároló is rendelkezésre áll a pakolás szempontjából.

A lakástól pár perc sétára találhatóak boltok, iskolák és óvodák, így minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. Az ingatlan elhelyezkedése ideális, mivel a tömegközlekedési lehetőségek és az autózás is kényelmesen megoldható az M3-as autópályának és a 21-es főútnak köszönhetően. A környék BIZTONSÁGOS és CSENDES, így ideális a családok számára.

Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, vagy csak szeretnél több információt, akkor keress minket bizalommal.

hirdetés
© 2018