95 000 000 Ft
475 E Ft/m2
95 M Ft
475 E Ft/m2
+36 70 904 6676
Referens Real Facility Management Kft.

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Lipót, 5 szobás

200  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
1449 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kétgenerációs családiház eladó Lipóton!
Mosonmagyaróvártól kb 20 perces autóútra lévő Lipót településen kínálok megvételre egy 2000 es évek elején épült ,1449 m2 es telken lévő családiházat!
Az épület 3 szintes ! A 70 m2-es pinceszint funkciójában áll : mosókonyha, hűtőkamra, borospince, szoba , wc-fürdő, kazánház ,spejz.
A földszinten : előszoba, nappali-konyha, tágas közlekedő mely jelenleg dolgozószobának lett kialakítva, hálószoba ,wc, fürdő, étkező kapott helyet. Innen van lehetőségünk kimenni a nyárikonyhába , mely összeköti a három kocsibeállós 100 m2 -es , kétszintes hátsó épülettel az első házat !
A felső szinten 3 hálószoba , wc-fürdő lett kialakítva!
Az ingatlan fűtése gáz cirkó kazánnal , kandallóval, és két db inverteres klímával is megoldott! A nyílászárói műanyagok, redőnnyel felszereltek!
A hátsó épület külön bejárattal is rendelkezik ! Felső része , külön lakrésszé alakítható , így akár szobáztatni , vagy két generációs családok számára is alkalmas lehet!
A telek körbekerített, elektromos kapuval is felszerelt, szépen karbantartott, csodás fenyőkkel, termő gyümölcsfákkal orgonával körbeültetett!
Lipót egy kifejezetten fejlett, és gazdag település ! Két tannyelvű iskolával , fűtött focipályával, a legszebb közérttel, postával, orvosi rendelővel, óvodával, könyvtárral büszkélkedhet!
Turisztikai látogató is akad bőven, hiszen itt található a híres Lipóti Pékség látogatóközpontja, illetve a kiválóan felszerelt Lipóti élményfürdő, és csúszdapark is !
Télen kivilágított pályán tudunk korizni a Holt -Dunán, nyáron fürödhetünk a termálba, mehetünk madárlesre , biciklitúrára , kajakozni…..majszolhatjuk a ropogós nosztalgiakiflit, és még sorolhatnám a rengetek lehetőséget ?
Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja a megadott telefonszámot 0670/9046676, vagy írjon nekem email-ben a petra.pozsgai@realfm.hu elérhetőségen.
Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!
További ingatlanokat a www.realfm.hu honlapon talál !
A weboldalon, illetve a képgalériában található képek,szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!




hirdetés
© 2018