63 800 000 Ft
693,5 E Ft/m2
63,8 M Ft
693,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Levél 4 szobás új építésű családi ház eladó

92  m2 alapterület
4 szoba
Új építésű
406 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Levélen épülő családi házat kínálunk. Érdemes mihamarabb érdeklődni, hogy a legjobb ajánlat az öné lehessen!

A hirdetésben szereplő családi ház 4 szobás (nappali + 3 hálószoba). Lakóterülete 92.03m2 + terasz 14.82m2.

 

A házhoz tartozó telekrész 406m2. A teleknek két utcafrontja van, melyre két, hasonló méretű családi ház készül. A házak nincsenek összeépítve, egymástól távolabb találhatóak.

A két utcafrontos telek adottságai miatt, mindkét háznak önálló bejárata, saját privát telekrésze van. A hirdetett ház a telek csendesebb utcára néző részén épül, a nap szépen körbejárja. Szinte minden napszakban besüt valahol a nap.

 

A tervezésnél igyekeztek a legjobb elosztású belsőt teret kitalálni, készültségi szinttől függően lehetőség van változtatásra is amit az építési szabályok megengednek.

Energetikai besorolása minden követelménynek megfelel. A hőszivattyús fűtés, H tarifás villanyóra is ezt biztosítja.

 

A település közvetlenül Mosonmagyaróvár mellett található, közel az osztrák és a szlovák határátkelőhöz. A várossal, Szlovákiával és Ausztriával kerékpárúttal is össze van kötve. A település dinamikusan fejlődik, városi jellegű lakókkal. Levélen megtalálható minden ami egy család kényelméhez kell. Van bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, üzletek, szolgáltatók.

 

A családi ház tervezésénél fontosnak tartották az élhetőséget, praktikus megoldásokat. Ezért időtálló, korszerű ház készülnek. Lehetőség saját tároló vagy fedett kocsibeálló építésére is.

A ház kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, a 30cm vastagságú főfalak homlokzatára 15cm-es szigetelés kerül, a födém és az aljzat is bőséges szigetelést kap.

A fűtés és a meleg-víz ellátás 8kW-os, Fisher hőszivattyúval történik, most alapáron padlófűtéssel és törölközőszárítós radiátorral. Továbbá egy klíma előkészítés is kiépítésre kerül. A hőszivattyút és klímát H tarifás villanyóráról lehet működtetni. Igény esetén napelem vagy napelem előkészítés is kérhető. Ez a jelenlegi legkorszerűbb és leggazdaságosabb fűtés/hűtés rendszer.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt, műanyag nyílászárók. Extraként most minden ablak és erkélyajtó beépített tokos, motoros mozgatású redőnyt kap.

A telekrész hátulról és oldalról betonelemes kerítéssel lesz bekerítve, amit a vételár tartalmaz. Továbbá a 14.82m2 térkövezett teraszt és az utcafronti telekhatártól a bejáratig tartó járdát is tartalmazza a vételár. A terasz igény esetén bővíthető és befedhető, ez nem része az ajánlatnak.

A feltüntetett irányár emeltszintű (fűtés-kész) állapotot jelöl és a telekárat tartalmazza. Az épület külseje teljesen készen kerül átadásra, tereprendezéssel. Lehetőség van további térkövezést és utcafronti kerítés kivitelezést is kérni.

Igény esetén a kulcsrakész befejezésre és átadásra is van lehetőség.

Az épület a jelenlegi előírásokat bőven kielégítő hőszigetelésű, és így az épületgépészet is ennek a fokozott energiatakarékossági igénynek megfelelően van kialakítva.

Lehetőség van CSOK PLUSSZ igénylésére is. Hitelügyintézésért keressen minket!

A házhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. Átadás lekötéstől függően akár már nyár közepére-végére várható, érdemes megnézni, mert ebben az árban nem sokáig lesz választható családi ház.

 

Amennyiben a családi ház felkeltette érdeklődését, vagy ha nem talált megfelelőt hívjon a es telefonszámon.

hirdetés
© 2018